Dijitsu TV Kumanda Sorunu Ve İlgisizlik

Murat
12 Ekim 13:37

Bartın BİM'den iki adet 32 inç Dijitsu TV aldım. Servis kurulum yaptı, gitti. Sonradan fark ettim ki iki televizyonun kumandasındaki kanal değiştirme (ch +-) tuşları çalışmıyor. Dijitsu'nun ana merkezini aradım, bana video çekip göndermemi söylediler. Gönderdim fakat geri dönüş hiçbir şekilde yapmıyorlar. Kanalları değiştiremediğimden TV çöp oldu. Giden paraya yazık, ürünün arkasında durmuyorlar. Aldığıma çok pişmanım.

profile profile

İbrahim

Aynı sorun bende de mevcut. Bende yeni aldım BİM 'den Youtube.com falan açıp izleyebiliyorum ama menü tuşu numerik tuşlar ve ch-+ tuşları çalışmıyor. Kanal değiştiremiyorum. TV kapatıp açınca ancak değişiyor

Cemali

Televizyonun altındaki kırmızı ışığın yanında. Basıra basıtıra ararsanız bulacaksınız...

Cemali

Televizyonun arka tarafındaki açma kapa tuşuna basıp kapatıp açarsanız sorun düzeliyor.

Murat

Televizyonun arkasında açma kapama tuşları yok her tarafına baktım bulamadım bu nasıl firmaysa anlamadım kumanda bozulsa TV yide açamayacağız benim bildiğim her TV de açma kapama tuşu olur bizim türkler gerek görmemiş nedense

Dijitsu TV Kumanda Sorunu: Kanal Değiştirememe

Duran