Digiturk TV Yayın Kesilmesi

Digiturk TV Yayın Kesilmesi
09 Ocak 2024 22:17

Digiturk televizyon ve internet kullanıcısıyım, biraz önce yayın kendiliğinden kesildi ve E52-32 sinyal seviyesinde azalma uyarısı aldım. Geçeceğini düşünüp bekledim ancak bir iki saat sonrasında ekranda yazdığı gibi uydu alıcısını fişten çekip geri taktım, kanal kurulumu da yaptım ancak hiç kanal bulunamadı. Kablolarda da herhangi bir sıkıntı yok. Bu nedenle müşteri hizmetlerine bağlanıp bilgi almak istedim. Müşteri hizmetleri, eğer bu işlemleri yaptıktan sonra yayın gelmiyorsa teknik ekip yönlendirmesi gerektiğini ve teknik ekibe yaklaşık 350 TL civarı bir ücret ödememiz gerektiğini belirtti. Herhangi bir sorunumuz olmamasına veya kullanıcı kaynaklı bir problem yaşanmamasına rağmen ekrana uyarı atıp teknik ekibe yönlendirme yapmaları, müşteri hizmetleri açısından kabul edilebilir değil. Teknik ekibi ücret karşılığı çağırmak istemezsek de, her ay parasını ödediğimiz yayını uyarı ekranıyla izleyemeden öylece kalacağımızı söylüyorlar. Üstelik uydu alıcısının her ay kira bedelini ödüyoruz. Bu kadar müşteri haklarına aykırı, anlamsız bir durumla karşılaştığımı söyleyebilirim. Bir platformun kendi kaynaklı sorununu bu şekilde çözmesi asla kabul edilemez. 1500 TL cayma bedelimi ödeyip hem TV hem Yan Oda hem de internet üyeliğimi iptal edeceğim. Müşteri böyle kaybedilir.

17 Ekim 2023 23:44

Digiturk E48-32 Ve E52-32 Hata Kodu

19 Mart 2024 21:45
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk E52-32 Sinyal Hatası Ve Kötü Müşteri Hizmetleri

14 Eylül 2024 16:14