İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Standby Modunda Kilitlendi

Digiturk Standby Modunda Kilitlendi
04 Aralık 2023 00:53

Digiturk kutum henüz dört aylıkken standby moduna geçip kendini kilitledi. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde kutunun garantili olduğunu ve eğer bir arıza varsa değişiminin ücretsiz olacağını belirtti; ancak yetkili servis ücreti olarak 349 TL talep ediliyor. Bana, 1 yıl içinde tekrar aynı sorun yaşanırsa ilk müdahalenin ücretsiz, ikinci müdahalenin ise ücretli olacağı söylendi. Bu durum anlaşılabilir değil; garantili bir ürün için neden servis ücreti ödemek zorunda kalıyorum? Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Acaba insanları yasadışı yayınlara yönlendirmek mi amaçlanıyor? Digiturk gibi köklü ve tanınmış bir firmanın böyle bir duruma düşmesi kabul edilemez. Gerçekten büyük bir yanlış var ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum. Müşteri memnuniyeti nerede? İnsanlar para verip kaliteli hizmet almayı umuyorlar, ancak karşılığında yüksek bir yetkili servis ücretiyle karşılaşıyorlar. Bu durumu kınıyorum ve en kısa sürede çözüm bulunmasını istiyorum.

05 Aralık 2023 02:15

Hala da iletişime geçen yok konunun üstünden 24 saat geçti ve ben maç izleyemedim gerçekten inanılmaz bu kadar mı önemsiz müşteri memnuniyeti

06 Aralık 2023 14:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın İsmail S. Kurumumuz tarafından , Kayıtlardaki e-mail adresine [email protected] ,adresinden konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2023 18:29

Evet 349 TL yi kabul ettim tamam hadi dedim yetkili servis aradı tekrar 729 TL lik yol ücreti çıkardı 349 TL + 729 TL ödeme istiyorlar standby konumuna gelen kutu için istemiyorum sözleşme süresi bitince kapansın gitsin bu büyük bir terbiyesizlik cayma bedeli de 2700 civarı bir rakam çıktı aylık ödemeleri bitirip yılı tamamlayacağım sonra da taahhüt bitecek kullanmadığım Digiturk faturası gelecek hakkımı helal etmiyorum hem bana hizmet vermen gerekirken ben zaten ücretini ödüyorken hizmet beklerken ekstra ücretler çıkarılıyor yazıklar olsun

Sema sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 17:48

Coşkun
26 Ocak 2024 00:50
Digiturk Yayın Servisi Teknik Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Kutudan Ses Geliyor

07 Ekim 2023 10:07

Bihter
28 Ocak 2024 22:16
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
26 Ağustos 2023 18:02