Digiturk Ses Yok Görüntü Var

17 Ekim 2023 09:38767

Digiturk kullanıcısıyım. Digiturk tarafından televizyonuma gelen güncellemeyi kabul ettikten sonra görüntü var ses yok problemi ile karşılaştım. Telefon ile destek talebi almaya çalıştım fakat çalışanlardan bir yardım bulamadım ve servisin gelip 350 TL karşılığı gelip bakması gerektiği söylendi. Arıza onlardan kaynaklı ama satın almış olduğumuz sistemin problemi neden kullanıcıya yansıtılıyor. Hakkımı arıyorum. En kısa süreden çözüm bekliyorum yoksa tüm mercilere şikayette bulunacağım.

17 Ekim 2023 09:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Uğur A., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

18 Ekim 2023 15:57

Sayın Uğur A. Kurumumuz tarafından, Kayıtlardaki e‑mail adresine konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Uğur
21 Ekim 2023 10:20

Merhaba e-mail adresimde geri dönüşünüzü görememekteyim. Kayıtlı telefonum ile dönüş sağlamanızı talep ederim.

20 Ekim 2023 21:55

Selamlar kardeşim. Ben de tam olarak aynı problemi yaşadım ama uzun uğraşlaradan sonra çözdüm. TV nin HDMI ayarlarından başka sürümü seçmeyi denedim ve oldu. Umarım sen de de çözülür.

17 Ekim 2023 13:13

Aynı sıkıntı bende de oldu güncelleme yaptım sonra cihazın sesi çıkmıyor müşteri hizmetleri teknik servis göndereceğim 350 lira faturana yansıyacak diyor faturayı zaten her ay ödüyoruz

Digiturk Servis Ücreti Pahalılığı

22 Eylül 2023 20:46617

2 ay önce Digiturk aldım, şu anda Digiturk'ü açtığımda siyah ekran geliyor. Farklı uydu alıcısını aynı kablolarla bağlad...

Digiturk Decoder Arızası Servis Ücreti Çıkıyor

12 Kasım 2023 23:49953

Bu sezon için Digiturk yeni bir decoder verdi bu decoder'i aldığımız günden beri. Sürekli hata veriyor. Ve televizyonu k...

Tümünü Gör

Uğur
Digiturk Şikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

DigiturkŞikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

Ali
Digiturk Bir Aydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Digiturk BirAydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Ali
Digiturk Decoder Ve Siyah Ekran Sorunu!

Digiturk DecoderVe Siyah Ekran Sorunu!

Ümit

Öne ÇıkanKonular