09 Ekim 2024 12:01

07/10/2024 günü evime Digiturk Plus 4K yayın yapan sagem UHD kutu bağlattım. Teknik servis LNB değişimi yapılacak dedi. Onun için 1650 lira ve teknik servis ücreti olarak da 450 lira ödeme yapıldı ve ayrıca kutusunda aylık 55 lira ücreti olduğu bunu da kabul etmeme rağmen yayın bir türlü gelmiyor. Teknik servis müşteri hizmetlerine topu atıyor. Onlarında 9 kere görüşmeme rağmen sürekli yalan konuşup bir türlü düzeltme sağlanmıyor. Mağduriyetimin düzeltilmesini yoksa abonelik iptali istiyorum.

10 Ekim 2024 11:35

En sonunda dün akşamki müşteri hizmetlerindeki arkadaş sayesinde kutu için abonelik yapılmadığı anlaşılmıştır abonelik yapıldıktan sonra yayın geldi işi bilmeyen elemanlar yüzünden kaç gündür boşuna uğraştık

Emrullah
Emrullah

Ben de 4K ya geçtim ilk getirdiğim dekoderde sorun var di sinyal sorunu falan hepsi vardı gittim yerine başka bir 4K decoder aldım getirdim bağladım sinyali kalitesi falan hepsi yüzde yüz kar yağmur ne kadar şiddetli yağsa da en düşük sinyal 95 oluyor yayın kalitesi de bayağı iyidir.

Altan

Maçı 77 numaralı kanaldan izlemekle 4K izlemek arasında hiç fark yok ben de iptal ettim

Sezer
Sezer

4K Kutu yayın kalitesinden memnun musunuz 4K olmayan kutularda çamur gibi kalitesiz görüntüler vardı ben iptal etmiştim 4K kutu aksam memnun kalırmıyız

Altan

Arkadaşım hiç boşuna uğraşma normal yayınla 4K maç yayını arasında hiçbir fark yok ben artık yayın düzelmeyince iptal ettim

Atıf sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 16:00

08 Temmuz 2024 20:11
Digiturk 4K Pişmanlığı, Aman Diyeyim!
Alaaddin sonuçtan hiç memnun değil

Alaaddin
02 Temmuz 2024 20:31