Berk sonuçtan memnun

Digiturk Kurulumunda Yaşanan Sorunlar

27 Temmuz 2023 18:14
Berk'nin Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü”

Digiturk üyelik başvurusunda bulundum. Kurulum için aranacağım söylendi. Üç gün sonra (27.07.23) cybill telekomünikasyon adında bir bayii tarafından 08504737620 numaralı telefondan arandım. Bugün sabah 9 ile 12 arasında kurulum için geleceği söylendi, ama iş nedeniyle müsait olmadığımı söyledim. Kurulum için iş programımı ayarlamam gerektiğini mümkünse 10 dakika sonra aramalarını onlara uygun olacağım gün ve saati verebileceğimi söyledim. Konuştuğum hanımefendi önce talebimi iptal etmesi gerekebileceğini söyledi. Sonra da ısrarım üzerine aradığı telefondan geri arayabileceğimi ve n*** hanımla görüşmek istememi söyledi. Daha sonra programımı ayarlayıp telefonu geri aradım ve 45 dakika sadece müzik dinledim herhangi bir şekilde kimseye ulaşmak mümkün değil. Arkadaşlarıma da arattım kimse telefondan herhangi bir yetkiliye ulaşamıyor. Bu durum üzerine üç kere Digiturk çağrı merkezini aradım mağduriyetimi anlattım, kendi sistemlerinde hala sabah 9-12 arasında kurulum yapılacağı şeklinde kayıt olduğunu söylediler. Cybill denen bayinin telefonunun ellerinde olmadığını ancak mail atabileceklerini söylediler. Benim iş durumumu ayarlayabilmem için acil dönüş beklediğimi defalarca söyledim bugün geri aranacağım söylendi ama kimse bana ulaşmadı. Bu cybill denen bayinin ne bir telefonu mevcut ne de Digiturk aracı kurum olarak yardımcı oluyor. En son konuştuğum arkadaş kesinlikle bugün dönüş olacağını söyledi ancak yine dönüş olmadı. Bu kadar saygısız bir anlayışla çalışan Digiturk ve aracı bayisinden gerçekten gına geldi, sadece kurulum için düzgün bir muhatap arıyorum kendime.

27 Temmuz 2023 18:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Berk B., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

28 Temmuz 2023 09:52

Herhangi bir dönüş tarafıma yapılmadı hala mağduriyetim devam etmektedir.

04 Ağustos 2023 15:35

Sayın Berk B., ile 04.08.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

24 Ağustos 2023 20:37

Sorun çözüldü

25 Ağustos 2023 09:05

12 Ağustos 2023 17:41
Kasım sonuçtan çok memnun

Kasım
08 Eylül 2023 20:24
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
26 Temmuz 2025 18:00