Mert sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Kayıp Cihaz Bedeli (Harddisk)

20 Ağustos 2024 20:24

Yan Oda üyeliğimin iptali sonucunda oluşan cihaz iadelerini o dönemde ana odanın arızası için evime gelen teknik servise iade ettim. (25.06.24)
o gün fark etmediğim sonrasında da tarafıma iletilen faturadaki tutardan fark ettiğim bir kayıp bedeli olduğunu öğrendim. (harddisk = 1.800 TL, HDMI kablo 90 TL)
1.5 aydan fazladır bu konuyla ilgili defalarca çağrı merkezi ile sonrasında da İstanbul / yıldızda bulunan müşteri destek ofisi ile görüştüm.
2023 kasım ayında Digiturk + üyeliğim iptal olmuş olmasına, bahsi geçen harddisk'in tarafımca alınmamış olmasına rağmen bana ısrarla Digiturk tarafında bir sorun olmadığı cevabı iletilmiştir. HDMI kablosu da üstünde Digiturk yazmadığı için alınmamış ve kayıp denmiştir.
Yan Oda üyeliği ile evime kurulumu yapılan kutu, kablo ve kumanda eksiksiz bir şekilde tarafımdan iade edilmiştir. Üyeliğimi iptal etmeyeyim diye günde defalarca arayıp teklifler sunan Digiturk şu an sorunumu çözmek için o günlerdeki gibi konuyla ilgilenmemektedir.
Harddiskin varlığı bile süreçte öğrendiğim, bende olmadığı defalarca ilettiğim, ortada bir sorun olduğunu her konuşmamda aktardığım halde hala aynı cevapları almaktayım.
Buradan da bir kere daha ileteyim. Ben sizin harddisk ve HDMI kablonuzu bana ilettiğiniz gibi teslim ettim. Yaşadığım sorunun bir an evvel çözülmesi talep ediyorum

Mert
Mert
09 Ocak 2025 13:19

Konuyla alakalı olarak Digiturk firmasından tarafıma bir dönüş ya da düzeltme yapılmamıştır.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 17:17

Yaşar
12 Ocak 2024 18:52
Tarkan sonuçtan çok memnun

Tarkan
25 Ekim 2023 23:53
"Digiturk tarafıma ulaşıp, müşteri temsilcisinin yanlış bilgi verdiğinden dolayı mağduriyetimi anlayıp faturaya yansıtılacak tutarı iptal etti. Kendilerine teşekkür ederim."
Digiturk Haksız Kurulum Ücreti
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 16:28
digiturk-iade-de-anlamsiz-sorun-cikartiyorlar-1.pdf
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk HDMI Kablo İade Almıyor

23 Aralık 2023 15:45