Digiturk Eksik Kanal Problemi

Digiturk Eksik Kanal Problemi
12 Aralık 2023 01:43

Digiturk kolay kurulum yaptığımda 28 kanal buluyor. Anten bağlantılarıyla ilgili hiçbir sorun yok. Sorun olsaydı bir diğer televizyonumda da yayın olmazdı. Digiturk müşteri hizmetlerinin tüm yönlendirmelerini birlikte yapmamıza rağmen hiçbir değişiklik olmadı. 349₺ karşılığında teknik servis yönlendirebiliriz diyorlar. Sorunun antenden değil, cihazdan yaşandığı bariz belliyken teknik servis ücreti çıkarıyorlar. Her ay 300-400₺ para alıyorsunuz zaten, uydu alıcısı da kiralık. Bana yeni cihaz verseniz sorun çözülecek ama illa onu da teknik servis 2 dakika uğrayıp 349₺ alarak yapacaklar. Böyle saçmalık görmedim. Sorunumun acil çözülmesini istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

12 Aralık 2023 01:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Ümit Ç., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

18 Aralık 2023 16:42

Sayın Ümit Ç. Kurumumuz tarafından , Kayıtlardaki e-mail adresine [email protected] ,adresinden konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Yıldızay sonuçtan hiç memnun değil

Yıldızay
03 Aralık 2023 16:03
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
05 Ocak 2024 22:14

08 Ağustos 2024 17:06

Ceylan
09 Eylül 2023 17:34
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 21:42