Digiturk E52-32 Sinyal Seviyesinde Azalma Var Hatası

Digiturk E52-32 Sinyal Seviyesinde Azalma Var Hatası
26 Eylül 2023 11:59

Digiturk E52-32 sinyal seviyesinde azalma var hatası için 3 farklı müşteri temsilcisi ile görüştüm hiçbiri sorunumu çözemedi.

Yeni üyeyim. 1 aydır problem yaşamıyordum. Pazar günü bahsettiğim hata modunu aldım. İki farklı anten kablom var evimde. Diğer televizyona bağladım Digiturk'ü. 1 saat sorunsuz çalıştıktan sonra yine aynı hata geldi. Digiturk'ü aradım, yeni kurulum yaptırdılar, yayın tekrar geldi. 10 dakika sonra tekrar gitti. Hepsi de hemen telefonu kapatmak istiyor bir daha giderse ararsınız diyorlar. Ama sorun çözülmüyor. Ben her iki televizyonda da dahili uydunun kanallarını izlerken, Digiturk'te problem yaşıyorum. Digiturk teknik servis için 350 TL istiyor. Problem benim kablolarımda olmadığını kanıtlamama rağmen robot gibi aynı şey tekrarlanıyor. Müşteri memnuniyetini karşılamadan telefonu suratıma kapatıyorlar. Gerçekten hiçbir konu da yardımcı olmuyorlar. Başka bir şikayetim de hala açık. Destek olunmadı. Şirkete olan güvenim kalmadı.

26 Eylül 2023 12:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Kadir Y., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

28 Eylül 2023 12:14

Sayın Kadir Y. Kurumumuz tarafından , Kayıtlardaki e-mail adresine [email protected] ,adresinden konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Osman
Osman

E58.32 hatası Digiturk de çıktı bana üyeliğini yenile servis ücreti almayız dediler onu kabul ettim servis bu sefer yol parası istedi bu düpedüz saçmalık Digiturk'e yakışmadı sorun benden kaynaklı olsa razıyım fakat benimle alakalı değil

Gökçer sonuçtan hiç memnun değil

Gökçer
17 Nisan 2024 14:09