Zafer sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 21:02

Digiturk dekoderde sorun var bein sport ® kanalları donma yapıyor nedense bein öteki kanalları neden sorun yapmıyor teknik servis içinde 359 TL istiyorlar. Haksız hizmet kullanım hatası yok ve neden sadece bein sport 1234 donuyor sinyal gönderdiler.

Fişi sök tak yaptım kolay kurulum yaptım cihazın yanında telefon modem var mı dediler. Şaka gibi ya neden sadece bein sport kanalları bozuk 2 haftadır aynı problem var kaç haftadır size ulaşmaya çalışmamda cabası. Bütün uydu kanalları çalışıyorken sadece parasını ödediğim 77-78-79-80 numaralı paralı kanallar çalışmadığı gibi bir de utanmadan servis ücreti talep ediyorsunuz. Eğer sorun giderilmez ise iptal edeceğim aldığım hizmet 0 ve her ay faturanızı ödüyorum, bu arada cihazınızdan daha jelatini sökülmedi kesin bir kutumu değiştirmek için 350 TL istiyorsunuz

profile profile
22 Ağustos 2023 21:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Zafer U., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

27 Ağustos 2023 16:42

Sayın Zafer U., ile 27.08.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Zafer
Zafer
29 Ağustos 2023 12:10

Konu hakkında bilgi verilmiştir diyorlar. Arıyorlar tekrar cihaz basına geç kanalları tekrar kur sonuç yine bozuk ekran ve 369 TL servis ücreti + cihaz değişimi (kim bilir ne kadar yazacaklar) + HDMI kablosu içinde ayrı bir ücret... Ohh misss... Yani demek İstiyorlar ki siz eski üyesiniz ödediğiniz tutar bu seneki fiyatımızın çok altında bizim sizden bunu karşılamamış gerekiyor. Paralı kanalların hiç biri çekmiyor ama ne hikmetse diğer kanallar şakır şakır çekiyor. Bu yorumu okuyan değerli insanlarımız eğer üye olacaksanız 1 yıllık üye olun ya da olmayın ya olursanız ahan klasik problemler bunlar. Benim babam 65 yaşında o anlamaz adam garibim emekli oldu maçları izleyim dedi yapma etme dedik aradı kendi başına aldı ahan adamın basına gelen bunlar. Onu ikna edebilirsiniz ama beni ikna edemezsiniz arkadaş tüm kanallar çekerken parasını ödediği kanalların yeni sezon başlayacağı hafta itibari ile çekmemesi tamamen bir kurmaca, sistemden ayarları bozup adama yeni cihaz ve HDMI kablo satmayı ayrıca servis getirtip ücretini de almayı akıl etmek takdire şayan gerçekten. Hakkımı sizlere helal etmiyorum babam adına. Ücretsiz bir şekilde gelip sonu gidereceksiniz. Bu adam size boş yere aylık ücret ödemiyor. O kadar.

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Bein Sport 1-2-3-4 Sinyal Bozuk Geliyor

23 Ağustos 2023 11:57
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 20:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 18:30

Sabahaddin