Birol sonucu yetersiz buldu

Digiturk Discovery Science Kanalının Kapatılması.

04 Ocak 2024 20:23

2023'ün Kasım ayından itibaren, taahhüdümün 2024 Şubat ayında biteceğini bilmelerine rağmen telefonla sürekli aramalar başladı. 2024 yılında zam gelecek ve benzeri mazeretlerle taahhüdümü yenilemeye zorladılar ve 2024 yılına girdiğimizde en çok izlediğim Belgesel kanalı olan Discovery Science kanalını kapattılar. Her yıl bir belgesel kanalının kapatılması durumu var. Ben Digiturk'ü sadece belgesel izlemek için kullanıyordum, televizyon izleyen biri değilim. Müşteri hizmetlerini ilk aradığımda bilgi veremediler ve açıkça yüzüme telefonu kapattılar. İkinci konuşmamızda hala bir bilgi veremediler. Tek söyledikleri şey anlaşmamızın bittiği. Madem kanalı kapattınız, neden yerine başka bir bilim teknoloji belgesel kanalı koymuyorsunuz? Az sayıda kalan belgesel kanallarından birkaçı zaten Türksat'ta açık kanallar. Digiturk'ten şikayetçiyim ve taahhüdümün iptal edilmesini istiyorum.

profile profile profile

Alper
Alper

Neredeyse tüm platformlarda kaldırıldı. 😥😥

F.a
F.a

Kesinlikle katılıyorum, sürekli iptal ediyorlar ve ben de sırf bu yüzden yakın zamanda bitecek olan taahhüdümü yenilemeyip başka bir platforma geçeceğim. Bilgilendirmeleri çok kötü, müşteri memnuniyetini hiç umursamıyorlar

Sibel
Sibel

Geçen senelerde de Viasat history kanalını kaldırdılar

Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Beytullah
18 Haziran 2024 15:59
Digiturk 187 TL Lik Fatura İptal Etmek İstedim 680 TL Oldu
Digiturk 187 TL Lik Fatura İptal Etmek İstedim 680 TL Oldu
Oytu sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 20:19
Digiturk Abonelik İptalinde Haksız Ücret Çekimi
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 07:00