Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
05 Aralık 2023 18:44

5072****89 numaralı telefonumdan Digiturk'ün hem internet hem de TV paketim için 212 TL ödemekteydim. Mevcut durumda 04.12.2023 tarihinde Digiturk müşteri hizmetlerinden (0850 484 29 09) numaralı hattan beni arayarak 99 TL'ye kampanyalı TV paketi teklif ettiler. Kendilerine halihazırda Digiturk'e ait internet ve TV paketimin bulunduğunu ve bunun iptalini talep ettim. Bana cayma bedelinin yansımayacağını söylediler. Ayrıca, evde başka bir yetişkin varsa onun adına abonelik yapabileceğimizi, ancak kurulum için gelen teknik servis ekibine mevcut Digiturk cihazını ve kumandasını göstermemem gerektiğini ifade ettiler. 05.12 tarihinde yapılan kurulum sonrası eski aboneliğimin iptal edilmediğini ve eşimin adına aynı adreste ikinci bir Digiturk TV cihazı kurulumu yapıldığını fark ettim. Bu durumla ilgili olarak 5416****13 numaralı son yapılan TV aboneliğinin iptalini talep ediyorum. Aynı adreste iki Digiturk TV paketi bulunamaz ve bu yaşanan mağduriyetin giderilmesini istiyorum. Aksi takdirde gerekli hukuki işlemleri başlatarak suç duyurusunda bulunacağım.

profile profile
09 Aralık 2023 13:30 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Barış B., ile 09.12.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Murat
Murat

Sizi destekliyorum bu resmen insanı kandırmakinsanların aklı ile dalga geçmek demek.

Sametcan
04 Aralık 2023 20:54