Necmettin sonuçtan memnun değil

15 Yıllık Üyelikte İptal Ve Cihaz Sorunları

Necmettin
16 Aralık 2024 18:04

Digiturk mağdur etti.
15 senelik Digiturk üyesiyim. Bu sene Digiturk'ün fiyat politikasından dolayı üyeliğimi sonlandırmak istedim. Başıma gelmeyen kalmadı. Genel merkeze üyeliğimi iptal edin dedim, yok edemezlermiş, illa üyelik tarihime denk gelen Ocak 1'de iptal edebilirlermiş. Ne alakaysa artık. Sonuçta faturam otomatik ödeme olduğundan borç sorun olmayacak, 2 ay dondurabilirmişim. Bugün arayan müşteri temsilcisi daha önce cihazımı değiştirin, eskidi ve kumanda da sıkıntı oluşturuyor dediysem de illa arıza yaparsa belki değişim yapabileceklerini söylemişlerdi ama bugün üyeliğe devam edin, size yeni cihaz gönderelim dediler. Dün cihazı Bakırköy'e teslim ettim ama içindeki HDMI kablosunu beğenmediler ve 165 TL 1.5 mt 15 sene kullandığım kablo yok diye fiyatı faturaya yansıttılar. Genel merkezle görüştüm, HDMI kablosunu götürürsen iade alırlar, faturadan düşerler dediler. Ben de hiç açılmamış sıfır HDMI kablosunu aldım, Bakırköy ana bayiye getirdim. Açtı, inceledi ve soketin ucunda Digiturk yazmıyor diye bu kablo orijinal değil, olmaz dediler. Patronu ise dün hesabını kapattık, sayfaya ulaşamayız dedi. Yani 3 cevap aldım, hangisi doğru acaba? Genel merkezi aradım, 15 senelik üyenizim ve orijinal kablo büyük ihtimalle TV arkasında kalmıştır. Ben size sıfır hiç açılmamış HDMI kablo getiriyorum, siz illa orijinal kablo diye tutturdunuz. Hem teslim etsem dahi 15 senelik kabloyu müşteriye veremeyeceğinize, yani çöpe atacağınız kablo yerine orijinal sıfır kablo getirdim, neden kabul etmiyorsunuz dedim, cevap yok. Prosedür böyleymiş. Ya 15 sene üyeniz olmuşum, kullanmayacağın, çöpe atacağın kabloyu istemesen, 165 TL almasan zarar mı edeceksin? Netice itibariyle şu saatten sonra ücretsiz ömür boyu üyelik verseler almam. Çıkarları bitene kadarmış demek ki. Aman dikkat! Cihaz teslim ederken eksiksiz teslim edin. Benim gibi 2 gün ve 165 TL mağduru olmayınız. Parasını koy bir yana, Digiturk gibi köklü bir kurumun şunları yapmasına yakıştıramadım. Yazık ki çok yazık!

17 Mayıs 2024 10:17

Barbaros
23 Temmuz 2023 13:02
Osman sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 16:33
Dost sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 15:00
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
11 Kasım 2023 11:27