Elma sonuçtan hiç memnun değil

Diesel Pantolon Yırtılması İzmir

Diesel Pantolon Yırtılması İzmir
03 Nisan 2024 13:17

Haziran sonu 2023'te İzmir Forum Bornova Diesel mağazasından kot pantolon satın almıştım. O zaman 5000-6000 TL gibi bir meblağ ödemiştim. Yedi ay kullanımın ardından ürün yırtıldı. Mağazaya inceleme için götürdüğümde kullanım hatası olduğu belirtildi. Diesel'in bu kadar kalitesiz bir kot pantolon üretip üretmediğini merak ediyorum; zira ürün birkaç kullanımdan sonra yırtılacak duruma geldi. Kabul ediyorum, ürün kalitesiz çıkmış olabilir; ancak bu durumda ürünün arkasında durulmasını ve verilen paranın hakkının verilmesini beklerdim. Bu durumdan dolayı oldukça memnuniyetsizim.

Burak
Burak

Merhabalar. Kot üretim sürecini bilirim. Kullanıcı hatası dedikleri çok ürünü değiştirdim. Yırtığın içeriden dışarıdan fotoğraf atarsanız yardımcı olmak isterim.

Yüksek Fiyatlı Diesel Kot Pantolonun Kısa Sürede Yırtılması Ve Yetersiz Müşteri Desteği

12 Eylül 2025 16:10
yuksek-fiyatli-diesel-kot-pantolonun-kisa-surede-yirtilmasi-ve-yetersiz-musteri-destegi-2.jpg
Emel sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 11:13