Dhgate Siparişim Olan Kamerayı Göndermediler, Yasal Sürece Başvuracağız!

07 Ekim 2024 21:24

15 Ekim 2024 21:00

03.09.2024 tarihinde deagat edilen yabancı bir siteden alışveriş sitesinden 7453 lira 21 kuruş karşılığında ve 473 lira da kargo ücreti ödeyerek bir kamera satın aldım ve bugün 15 Ekim 2024 ve benim ürünüm bana teslim edilmedi siparişin bana teslim edilmedi param da geri ödemedi göndermiş oldukları İngilizce metinden hiçbir şey anlamış değilim Onu Türkçe'ye çevirerek Bize göndermeleri gerekmiyor muydu bana onu Türkçe çevirerek göndersinler ne olduğunu bilmiyorum Bana bu konuda bir açıklama yapılmasını istiyorum Lütfen bana yardımcı olun bu insanların bu bizlere yapmış oldukları bu oyundan bıktık usandık Benim paramı bana iade etsinler ya da ürünü bana versinler yukarıda anlattığım gibi.

Gizem
Gizem

Merhaba bende benzer bir durum yaşadım ürün satın almıştım sonra hemen iptal etmeme rağmen hala para iadesi yapılmadı banka ile iletişime geçtiğimde bana para iadesinin karşı taraftan yapılmadığını söylediler yani sistem paranın iade edildiğini söylüyor ancak banka böyle bir ödeme yapılmadı diyor siz sorununuzu çözebildiniz mi?

Teslim Edilmemiş Ürünler Ve İade Edilmeyen Ödemeler

Timur
25 Aralık 2025 18:39

İptal Edilmeyen Sipariş Yüzünden Yaşadığım Mağduriyet

Emine
18 Eylül 2025 13:39
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Kredi Kartı İşlemi Ve Paramın İadesi Talebi

Ebrar