Dent Akademi Maltepe Yanlış İşlem

18 Kasım 2023 13:26

Kırık olan dişim için başvurduğum diş hastanesinde röntgen çekildi ve dolgu yapılması gerektiği bilgisi verildi. Kırık dişim haricinde iki dişim için daha ücret ödedim ve doktorun bir bildiği vardır diyerek bunu kabul ettim. On gün içinde üç dişime dolgu ve diş taşı temizliği yapıldı. Kanal tedavisi yapılıp yapılmayacağını sorduğumda, bunun gerekli olmadığı belirtildi. Dolgu yapılan sağlam dişimde sürekli ağrı ve sızlama olması üzerine kontrol için tekrar randevu alıp hastanenize başvurdum. Derin bir oyulma olduğu ve kanal tedavisine ihtiyaç duyulabileceği ifade edildi.
Bu işlem için ücret talep edildiğinde, ilk ziyaretimde bu tedaviyi teklif etmeme ve gerekli olmadığının söylenmesine dayanarak kabul etmediğimi belirttim. Doktor, kanal tedavisine gerek kalmaması için elinden geleni yapacağını söyleyerek tekrar bir dolgu işlemi gerçekleştirdi. Ancak bir hafta geçmeden aynı dişimdeki ağrı ve sızlama devam etti. Sağlam olan dişime yapılan dolgu ile dişim zarar gördü. Doktorunuz, önceden kanal tedavisi gerekip gerekmediğini nasıl ön göremiyor? Yapılan işlemlerden hiç memnun kalmadım ve ödediğim para boşa gitmiş gibi hissediyorum.

Ezgi
Ezgi

Doktorunuz kimdi acaba, aynı şekilde 3 dolgu yapıldı 1 dolgu görülen yere ve sızlama agrı var

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dinçalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ayıplı Kanal Tedavisi

09 Temmuz 2024 14:34
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Uygulanan Diş Tedavisi Ve İlgisiz Klinik

18 Haziran 2025 11:55