DemirDöküm Soğuk Su Açıldığında Kombi Devreye Giriyor

17 Ağustos 2023 15:0422.979

DemirDöküm nitromix 35kw yoğuşmalı kombi taktırdık yıllar köklü firması diye güvendik. Soğuk suyu açınca direkt çalışıyormuş gibi bir ses geliyor ve sık sık devreye girip çıkıyor, ateşleme gözükmüyor, doğalgaz harcadığını zannetmiyorum. İnşallah da harcamıyordur fakat elektrik harcadığı kesin. Reklamdaki tıkır tıkır kombi derken tıkır tıkır elektrik yakacağı hiç aklıma gelmedi. İnternetten araştırdığımda ve bu platformda başka kullanıcılarından başına geldiğini okuyunca açıkçası üretim hatası var diye düşünmeye başladım. Sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum ama kombiyi güvenip taktırdık lütfen sorunumuza yardımcı olun.

18 Ağustos 2023 15:04

17 Ağustos 2023 15:12 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyimi Yönetimi

7 Ağustos 2025 11:037.186

25/07/2025 Cuma günü saat 18:30 civarında evimden aranarak DemirDöküm Nitromix p 28 Hermetik Yoğuşmalı Kombi’de yangın ç...

Kombi Satın Alımında 3.000 TL Bonus Verilmedi

19 Haziran 09:02106

"Firma yetkilisi Nurettin bey,22/06/2026 tarihinde bei arayarak Bonus konusunu banka ile görüştüğünü ve iletişim eksikliği sebebi ile yasana bu durumdan dolayı da özürlerini ileterek konuyu çözmüş oldu, kendi firmasındaki bu ıletişim sorununun da çözüleceği ve bunu başka müşterilere de yaşanmama sı adına adına tüm aksiyonları alacağını ifade etti, kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Sorun çözülmüştür."

Tümünü Gör

Azize
DemirDöküm Müşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

DemirDökümMüşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

Hale
DemirDöküm DT4 Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

DemirDöküm DT4Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

Cenk
DemirDöküm Şofben Garanti Sorunu