Emre sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 15:40

Geçen sene aynı otelde tatilimizi geçirmiştik. Memnun kalmıştık.
Bu sene tatil yeri ararken, olumsuz yorumlara rağmen geçen seneki olumlu tecrübemizden dolayı seçtik.

Otele giriş yaptığımız an itibarı ile bir şeylerin değiştiğini hissettik. Otopark alanı olmayan otelde, vale hizmetini kaldırmışlar. Mahalle içerisinde aracımızı park edecek yer bulmamız güç oldu.
Geçen yıl iki ayrı odada kalmıştık, bu yıl aile odası tercih etmiştik. Bence en büyük hata aile odası tercih etmek olmuş. Aşağıdaki diğer yorumlara baktığımda en çok sorun aile odalarından kaynaklanmış.

Oda sanırım uzun zamandır bakım görmemiş, pislik içerisindeydi. Eşim masanın üzerini mendil ile sildi, hani abartmadan bir karış toz vardı. Çocuklarımın kalacağı bölüm rutubetli, tozlu, perdesi doğru düzgün kapanmayan, kelimemin tam anlamıyla kötü bir yerdi.

Ana odanın önünde balkon büyüklük olarak güzeldi ama pislik içerisindeydi. Yerler öbek öbek saçlar ile doluydu. Sineklik yırtılmıştı, gece mecburen kapı kapalı yatmak zorunda kaldık.

Servis yapan personel kibar, misafirlerin isteklerini yerine getirmek için çabalıyorlar. Ancak hepsi yorgun ve asık suratlı. Belli ki sayıları az.

Temizlik personeli aynı durumda, eğitimsiz, hijyen kurallarından haberleri yok. Bu durum hem kendisi için hem misafirler için büyük tehlike.

Gelelim odayı satın aldığımız Joly Tur'a. Firmadan ilk defa tatil satın aldım, almaz olaydım.

Firmanın oteldeki personeli ne yazık ki hiç yanımızda olmadı. Hatta biraz sesimi yükseltince beni WhatsApp'tan engelleyip, ortadan kayboldular. Çağrı merkezi deseniz yetersiz, çözüm için çalışmayan ancak telefonda zaman harcayıp, sorunu zamana yayarak unutulmasını sağlamayı planlamışlardı sanırım. Alakart restorandan bir yemek ısmarlayarak tüm sorunların yok olacağını sanıyorlardı.

Turizm
Turizm

Bahsettiğiniz olumsuzlukların hiç biri otelde yoktu. 2024 ve 2025 yıllarında ailemle kaldım. Delta Hotels By Marriott Bodrum Yalıkavak'ta 2024 yılı 24 Ağustos / 31 Ağustos tarihlerinde, 2025 yılı 24 Haziran / 31 haziran tarihlerinde tatil yaptım. Bir defa temizlik ve hijyen konusunda hiç sorun yoktu plajdaki tuvaletler bile tertemizdi. Odamız isteğimiz üzerine her gün temizlendi. Otopark yok demişler. Gerçekten akıl alır gibi değil. Bellboy aracımızı aldı otelin ilerisinde üzeri kapalı gölgelikli alana götürdü ve tatil boyunca orada kaldı. Ultra her şey dahilin hakkını yemek çeşitleri ve lezzetleri ile sonuna kadar veren Bodrum'un tartışmasız en iyi oteli...

Emre
Emre

Demek ki şansınıza işletme düzeltmiş sorunları

30 Ağustos 2023 00:21

Otelde Yaşadığımız Olumsuzluklar Tatilimizi Mahvetti

09 Haziran 2025 14:14
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Respiro Hotel Keşke Konaklamasaydık Çok Pişman Olduk

05 Temmuz 2024 15:50