Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Kireç Çözme Sonrası Süt Sorunu

21 Kasım 2024 21:29

Delonghi primadonna Elite ecam650.85 model kahve makinemizde kendi Delonghi orijinal solusyonu ile kireç çözme işlemi yaptıktan sonra makineden süt gelmiyor veya çok az geliyordu. 5ay önce 2 kez teknik servise götürdük gerekli bakımı yapıldı. Sut geliyordu fakat her seferinde kireç uyarısı veriyordu. Bugün kireç çözme işlemi yaptım gene aynı problemle karşılaştım. Süt gelmiyor gelse de az geliyor. Sorun çözülmüyor ve garantimiz 31. Ekimde bitti.

22 Kasım 2024 09:00 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

Özge
Özge

Delonghi kahve makinesi aldım magnifica Ecam 290.61 SB tam otomatik kahve makinesi. Günlerdir kireç temizleme ışığı yanıyor defalarca temizleme işlemi yapmama rağmen üçgen uyarı ışığı ve kireç temizleme ışığı yanmaya devam ediyor. Müşteri hizmetlerinde muhatap yok. En yakın servise götürün diyorlar fiziksel sağlığım yerinde olmadığı için götüremiyorum. Elim kolum bağlı evde belki arayan olur müşteri hizmetlerinden diye bekliyorum. Ürün 5 aylık ürün toplam 2 ay ancak kullanıldı. Temizlik işlemi yapmaya kalkışana kadar ürün güzel kahve yapıyordu ne zamanki kireç temizleme işlemine bastım o günden beri çalışmıyor. Çok basit bir yolu olduğuna eminim ama yardımcı olan yok. Allah rızası için yardım edin

kahve-makinesi-kirec-cozme-sonrasi-sut-sorunu-1.jpg

Kireç Uyarısı Sürekli Yanıyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

11 Eylül 2025 16:16

Delonghi Kahve Makinesi Sıcak Süt Sorunu