Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Yedek Parça Sorunu

Yiğit
17 Ocak 2024 09:42

BCO421 s model kahve makinemin buhar aparatının metalik ucu gerekti. Bulunduğum ildeki yetkili servisin numarasını müşteri temsilcisinden aldıktan sonra iletişime geçtim. Makinenin barkodu, su tahliye deliğinin yanında olduğu için barkod erimiş. Cihazın kutusu da nerede bilemiyorum, bodrumda olduğunu tahmin ediyorum ama hemen ulaşabileceğim bir yerde değil. Yetkili servise model adı vermeme rağmen, illa barkod istediler. Barkodun olmadığını ve sadece model adı ve fotoğraf gönderebileceğimi söyledim. 'Mail attık, bekliyoruz.' dedi. Bu noktadan sonra beklemek istemediğim için müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmeler sonucu '[email protected]' mail adresine ulaşmam gerektiğini, onların yardımcı olabileceklerini söyledi. Ve maceramız böyle başladı. Şu mailin başındaki arkadaş kimse ya da kimlerse, müşteri memnuniyetini önemsemiyor, bilgisi ve sosyal hayatı olmadığını düşünüyorum. Biz bu arkadaşla sevgili gibi mailleşiyoruz. Mailleşiyoruz ama bir sonuca varamadık.

Ben model numarası söylüyorum, o barkod diyor; ben yok diyorum, o bana ilimdeki yetkili servis numarası atıyor. Ben durumu detaylı anlatıyorum, o fotoğraf istiyor. Ben fotoğraf atıyorum, dalga geçer gibi Trendyol'da ssh mağazasından sipariş ver diyor. Trendyol'da mağazayı arıyorum, bulamıyorum. 'En iyisi parça kodunu bulayım da yardımcı olayım, belli ki bunun için maaş alan insanlar beceremiyor.' diyerek parça numarası buluyorum. Parça kodu bu: '5513270219'. Bunu Google'a yazarsanız fotoğrafı çıkıyor. Gerçi kahve makinemin modelini yazınca da fotoğrafı çıkıyor ama zahmet edip Google'a bile giremiyorlar. Rica ediyorum, şu parçaya bir fiyat verin de ben de sipariş edip etmeyeceğime bakayım. Marka çok güzel, cihaz çok güzel. Keşke biraz da müşterilerini önemseseler...

Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Işıl
16 Ocak 15:22

Emine
21 Ocak 20:00
Kahve Makinesi Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Kahve Makinesi Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Kahve Makinesi, Başarısız İade Süreci Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Sevgi
03 Temmuz 15:15
arizali-kahve-makinesi-basarisiz-iade-sureci-ve-cozulmeyen-magduriyet-2.pdf
arizali-kahve-makinesi-basarisiz-iade-sureci-ve-cozulmeyen-magduriyet-1.pdf
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
31 Ağustos 2023 13:19
Delonghi Servis Ulaşamama Ve Kırık Ürün Teslimi
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Ve Eksik Paketlenen Kahve Makinesi İçin Yetersiz Müşteri Hizmeti Ve İade Süreci

Özlem
27 Mayıs 14:05