Zehra sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 04:08

Ürünümü 1 Mayıs tarihinde Teknosa Gaziemir Optimum bayisinden kapanış saatine yakin aldım. Eve gelip kahve yapmak istediğimde toz kahveyi yapmıyordu. Daha sonra Teknosa Şirinyer şubesine götürdüm albayrak servise götürmem gerektiğini söylediler ve 10 Mayıs tarihinde cankaya albayrak yetkili Delonghi servisine götürdüm. Yanıma toz kahvemi de alarak bizzat kendim sütüne kadar aldım. Orada da aynı şekilde olmadı ve yeni cihazıma reset attılar. O sırada oldu ama bu seferde sut ve kahve ayrı değil Nescafe gibi çıkıyordu. Fotoları mevcut. Daha sonra makine iade istediğimi merkezlerine iletmelerini istedim. Servis kaydına sadece ben gerekli maili atacağım deyip ilk götürdüğümdeki arızayı yazmadılar bile... 3 gün sonra aradığımda cevap gelmedi ama geldiği zamanda iade olursa siz makinenizi buradan alıp Teknosa'ya götüreceksiniz dediler. İzin günüm olduğu içim gidip aldım. Birkaç saat sonra tekrar açıp denemek istediğimde ne toz ne çekirdek iki kahveyi de yapmadığını gördüm. Video çektim hemen servise attım maile ek videoyu koyunuz çünkü reset bir işe yaramamış ben bu makineyi sürekli reset atarak mı çalıştıracağım dedim. Evet arızalı maile ekliyoruz dediler. 1 hafta kadar oyaladılar sonra merkezi aradım mail yok dediler. Tekrar aradım mailde video yok dediler. Tekrar aradım mailde arıza yok yazılmış dediler. Bugün ayın 27 si servis biz mail cevap bekliyoruz diyor. Delonghi müşteri hizmetleri C**** Bey servis cihazda sorun yok yazmış diyor. Ayrıca unutmadan bu tam otomatik 61 b kahve makinesinin toz kahvede yaptığını ben servise ve Delonghi ye anlattım. Video hakkında da kimsenin haberi yokmuş modundalar. Bizzat telefon numaralarına attığımın kayıtları tarihleri mevcut. Bir iletişim sorunu olduğunu düşünerek İkisinin numaralarını birbirlerine verdim. Fakat ısrarla geri dönüş yapmadılar. Sonuçta 27 gündür 20 bin tl verdiğim makinede kahve içemiyorum. Servis biz arızayı yazarız Delonghi merkez yöneticileri karar verir diyor. Merkez makinanız arızalı değil mailde öyle yazıyor diyor. Servisin sonraki tekrarlayan iki arıza videosunu soruyorum cevap yok. Video gerçeği göstermesine rağmen mağdur edildim. Toz kahvenin direk tablaya düşmesini test edeceğim diye ilk servise götürmeden her turlu espresso markasıyla 3 paket kahve harcadım. Firmanın müşteri memnuniyeti acısından bir Sn. Önce çözüm bulmasını istiyorum. Bir daha kesinlikle bu markayı almam. Gerekli her yerde hakkımı arayacağım.

Zehra
Zehra
28 Mayıs 2024 04:28
20 Bin Tl Olan Delonghi Tam Otomatik Mag. Evo Da Sadece Sut İçiyorum‼️

Servisteki toz kahvede Nescafe gibi çıkan foto eklemeyi ve kullandığım kahve markasını unutmuşum ekliyorum. Servisteki Halil beyde bunu çekmişti sanırım önceki sıfır makineye resetlemeyi ve benim böyle resetleyerek kullanmak istemediğimi söylememiş. Sadece buradan yazmış olmalı ki Delonghi merkez hatasız diyor. Ama reset sonrası ayın 15 inde makinamı alıp ne toz, ne de çekirdek kahve yapmadığı arıza videolarını kimse umursamıyor. Müşteri memnuniyeti bakış açıları çok sıkıntılı.

İlker
16 Ağustos 2024 15:32
Selcuk sonuçtan çok memnun

Selcuk
04 Ekim 2023 12:50
"Teşekkür ederiz"

Delonghi Kahve Makinesi Damlatma Sorunu

09 Temmuz 2024 12:12
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Kahve Makinesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

15 Ekim 2024 20:01