Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Dell Vostro Sürekli Arıza

28 Mayıs 2023 07:42

2022 yılı haziran sonunda bir Dell Vostro aldım. Bir iki ay sonra menteşeler ve kapak kırıldı. Geldiler değiştirdiler. Yine birkaç ay geçti başka bir arıza çıktı, yine servis geldi yine söküldü ve parça değişti. Şimdi ses gitti kulaklıktan ses gelmiyor, 1-2 saatte 20-30 defa PC donuyor. Yine servis gelecek. Fakat bu defa Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim. Yaklaşık 25 yılda bu 5 veya 6. Dell laptopum gerçekten başka marka laptop kullanmadım. Evimde halen eski modellerden Dell marka 3 tane laptop var. Fakat bu defa ki gerçekten nefret ettirdi Dell den. Ben sizden yeni bir cihaz aldım ama yepyeni 2. El, defalarca açılmış, değişmedik parçası kalmamış cihazım oldu. Bu cihazı değiştirin. Yeter artık. Küçücük gariban manavdan domates alsam çürük çıksa, manav utanıp değiştiriyor. Dell de maşallah utanma yok.

01 Haziran 2023 15:49

1. Arızada ekran arkası kapak ve tuş takımı değişti... 2. Arızada ana kart ve jack değişti... Yani toplamda 2-3 ay içinde 4 defa söküldü yeniden takıldı laptop... 3. De uzaktan erişimle yazılımlar değişti... Olmadı olmadı olmadı... 2. El bir laptop alsam bu kadar arıza çıkmazdı.

07 Haziran 2023 06:24

4. Defa uzaktan yazılımla güya çözdüler ama 1 gün sonra gene bozuldu. Şimdi cevap bile vermiyorlar.

Rojin sonuçtan hiç memnun değil

Rojin
14 Ekim 2024 18:43
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
05 Kasım 2024 10:10

Hüseyin
07 Aralık 2023 17:35

24 Temmuz 2023 12:11
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Dell Laptopta Kronik Menteşe Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti

Şükrü