Dell Son Model Bilgisayarda İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve İade İhlali

Merve
08 Eylül 2023 17:27

Hayatımda bu kadar kötü bir bilgisayar firması görmedim. Bilgisayar ısısının 88 derece olmasını normal kabul ediyorlar. Dell Precision 7670 model iş istasyonu modeli için yazıyorum. Sırf RTX A5500 ekran kartı için ve en yüksek RAM'E sahip bilgisayar olduğu için aldım asla hızlı kullanamadığım gibi ısısı çok yüksek asla el süremiyorum. Ve Dell bunu normal kabul ediyor. Teknik destek ile görüştüm. Bunun normal olduğuna dair yazılı olarak dönüş aldım. Arkadaşlar suyun kaynama noktası zaten 80 derece ve üzeri diyorum. Normal diyorlar. Ben hiçbir bilgisayarı kahve veya yemek yapmak için kullanmıyorum çizim yapmak için kullanıyorum. Ben bir makine mühendisiyim ve aldığım bir bilgisayar değil iş istasyonu ve çok pahalı. Dell firmasının bu arkasında durmadığı, iade kabul etmediği, benim işimi aksattığı bilgisayar için "insan sağlığını yüksek ısı ile tetikleme ve mağduriyet" için hukuki süreci başlatacağım. Avukat ile görüşmelere başladık. Asla alınmaması gereken tek bilgisayar markası.

dell-son-model-bilgisayarda-is-sagligi-ve-guvenligi-ve-iade-ihlali-1.pdf

19 Eylül 2023 09:36

Daha önce de yazmıştım. Hiçbir ilgilenme gerçekleşmedi. Bakın aşırı anormal bir durum ile karşı karşıyayım. Bilgisayar ısısının 88 derece olmasını normal kabul ediyorlar. Dell Precision 7670 model iş istasyonu modeli için yazıyorum. Sırf RTX A5500 ekran kartı için ve en yüksek RAM'E sahip bilgisayar olduğu için aldım asla hızlı kullanamadığım gibi ısısı çok yüksek asla el süremiyorum. Ve Dell bunu normal kabul ediyor. Teknik destek ile görüştüm. Bunun normal olduğuna dair yazılı olarak dönüş aldım. Arkadaşlar suyun kaynama noktası zaten 80 derece ve üzeri diyorum. Normal diyorlar. Ben hiçbir bilgisayarı kahve veya yemek yapmak için kullanmıyorum çizim yapmak için kullanıyorum. Ben bir makine mühendisiyim ve aldığım bir bilgisayar değil iş istasyonu ve çok pahalı. Dell firmasının bu arkasında durmadığı, iade kabul etmediği, benim işimi aksattığı bilgisayar için "insan sağlığını yüksek ısı ile tetikleme ve mağduriyet" için hukuki süreci başlatacağım. Avukat ile görüşmelere başladık. Asla alınmaması gereken tek bilgisayar markası.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dell G15 Bilgisayarım Servis Sonrası Kullanılamaz Hale Geldi

25 Haziran 2025 12:39
dell-g15-bilgisayarim-servis-sonrasi-kullanilamaz-hale-geldi-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Servisten Gelen Excalibur Isınmaya Başladı 96-100

04 Eylül 2024 00:26
Casper Nirvana Servisten Gelen Excalibur Isınmaya Başladı 96-100
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Halit
07 Şubat 2024 14:56
N11 Sitesi Teknostok Satıcısı Dell Marka Laptop Teknik Destek Hiç Yok
Kutay sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 16:14
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Abra A5 V17.2 İnanılmaz Isınma Sorunu Ve Fanların Durması!

25 Haziran 2024 23:00