Emine sonuçtan çok memnun

Dell Laptop Menteşe Kırılması

31 Ağustos 2024 22:45

Dell marka laptop bugün kapatırken çatırtı sesi geldi. Bir baktım kenardan kırılmış, servisi arayıp tarif ettiğimde menteşe mi kırıldı diye sordu. Demek ki çok rastlanan bir şey diye düşündüm. Tamiri yaptıklarını söyledi ancak garanti kapsamında mı değil mi diye sormak aklıma gelmedi. Pazartesi götüreceğim, duruma göre güncellerim şikayetimi. Bu arada henüz garantisi de dolmadı. Aldığımdan beri şarjında da temassızlık vardı, sorun etmedim. Umarım garanti kapsamındadır 😔

profile profile

Ozan
Ozan

Merhaba sıcağı sıcağına kırıldı menteşe. Araştırırken yorumlarınızı gördüm. Benimde garantim devam ediyor eğer ki karşılanmazsa destek olmaya hazırım.

Dell Laptop Menteşe Kırılması
Eren
Eren

Emine merhaba, Anladığım üzere Dell laptopunda senden kaynaklı olmayan gir menteşe kırılması yaşamışsın. Aynı problemi ben de yaşadım ve garanti kapsamında değerlendirilmedi. İlerleyen süreçte bu konu hakkında Tüketici Hakları'na başvuracağım fakat ürünün "ayıplı ürün" olabilmesi için benimle beraber aynı problemi yaşayan insanların yazılı beyanı lazım. Eğer ürünün Dell inspiron ise senden kaynaklı olmadığını açıklayan bir yazı bırakabilir misin yorum olarak. Teşekkür ederim

Caner
Caner

Merhaba benim de Dell inspiron cihazım aynı şekilde kırıldı ekran çerçevesindede açılma oldu bugün Garantiye teslim ettim. Bakalım ne çıkacak

Emine

Merhaba yalnız firma benim sorunumu giderdi, çok sık rastlanan bir sorun olduğunu belirttiler ve ücretsiz olarak tamirini gerçekleştirdiler. Ama kesinlikle kullanıcı hatası değil çünkü bilgisayarı her zamanki gibi olağan bir şekilde açıp mail gönderdim ve kapatırken çatırtı sesi gelerek kırıldı. Menteşeler çok sıkı olduğu için sanırım tamir sonrası açılış kapanışı daha yumuşak olacak şekilde ayarlı bir menteşe takıldı. Şu an memnunum. Sizin şikayetinizi kullanıcı hatası olarak değerlendirmelerine üzüldüm. Benim garantim henüz bitmemişti acaba garanti süreniz bittiği için olabilir mi? Geçmiş olsun umarım olumlu sonuç alırsınız.

Veli
01 Haziran 2024 22:43
Dell Bilgisayarın Menteşe Sorunu Ve Garanti Problemi
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Dell Laptopta Kronik Menteşe Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti

Şükrü
12 Haziran 2025 12:28
Garantili Dell Laptopta Kronik Menteşe Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Huseyin
28 Mayıs 2023 07:42