Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dell İnspiron 16 Plus 7620 Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Dell İnspiron 16 Plus 7620 Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Ahmet
30 Mayıs 2024 13:46

Merhaba,
0212 371 90 54 numarası üzerinden saat 11:52, tarih 30/05/2024'te başlatmış olduğum görüşme 26 dakika sürmüş ve müşteri destek personeliniz M*** Bey, müşteri şikayetini dinlemeyi bilmeyen, sadece kendi konuşmak isteyen, konuşmalarımı sıkça bölen, saygısız bir destek personeli olarak arızamı çözmek için hiçbir girişimde bulunmamış, doğrudan servis yönlendirim baksın demiştir. (Aynı arıza için 4. kez Dell servisini aradım.) Şahsım olarak 14/05/2024 tarihinde Dell ile görüşmem sonucunda batarya değişimi olması gerektiğini Dell müşteri temsilcisi paylaştı. Ses problemini çözelim, çözülmezse hem ses hem batarya için servis çıkarırız denildiğini paylaştım ve kendisi böyle bir şey olmadığını, kontrol ettiğini söyledi. Ancak bende mail var, test yaptılar, test sonucunu mail olarak paylaşmamı söylediler. Ben de attım diye belirttiğimde kaba bir üslup ile 'Niye tekrarlıyorsunuz? Daha kaç defa söylemem lazım? Servis personeli gelince bakar, neyini anlamıyorsunuz? Kontrol ettim, geçmişte böyle bir şey yok, kafama göre batarya değiştiremem.' dedi. Ben de 'Test yapın o zaman.' dedim, 'Yaptım, bir sıkıntı yok.' dedi. 'Arkadaşlar farklı test yaptı.' dedim, 'Onların yaptığı yanlış, 5 yıldır çalışıyorum. Bizim testimiz böyle.' dedi. Önceki testler yanlışmış. Bunun gibi birçok tutarsız eylem ve fiil gösteren biri. Kendisi hakkında şahsımı suçlamak, anlama problemim olduğunu iddia etmesi ve konuşmalarımı bölmesi ve de dinlememesi sebebi ile şikayetçiyim. Belirtilen gün ve saat içerisindeki ses kayıtları dinlenebilir. Dell pişmanlıktır. Satarken yerinde servis ve performansı ile övülen cihaz sıfır. İkisi de sıfır. 17 Nisan'dan beri her aradığım kişi başka bir şey söyledi. En sonda da M*** Bey'den azarımızı da yedik. Teşekkürler Dell.
Servis arama tarihlerim:
17/04/2024
09/05/2024
14/05/2024
30/05/2024
Ürün marka model:
Dell Inc. Inspiron 16 Plus 7620
Hem hoparlör hem batarya problemim var.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
01 Aralık 2024 00:44

Bahar
05 Ekim 2024 11:10
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
26 Mart 09:32
Dell Laptop Servisinde Haksız Suçlama Ve Masraf
Umurhan sonuçtan hiç memnun değil

Umurhan
04 Eylül 2024 17:10

Selçuk
08 Mayıs 17:21
Arçelik Müşteri Hizmetleri Ve Teknik Serviste Yaşanan İlgisizlik Mağduriyet Yarattı