Dehost "Yüksek Performanslı Sanal Sunucu" !

13 Şubat 2024 01:17

Dehost.com.tr adresinden iddia edilen yüksek performanslı olduğu söylenen sanal sunucu kiraladım. Ancak, diğer sitelerden aldığım daha düşük performanslı sanal sunucuların, bu sitenin iddia ettiği yüksek performanslı sanal sunuculardan çok daha hızlı işlem yaptığını ve yapmış olduğum testin 48 saat boyunca sadece %2,7'sinin tamamlandığını gözlemledim. Bu nedenle hizmetten memnun kalmadım. Taahhüt edilen performans ile pratikteki performans arasında fark olduğunu ve kullandığım sürenin kesilerek kalan ücretin iadesini talep ettiğimi belirttim. Aşağıda firmanın yanıtı yer almaktadır. Bu tür iyi hizmet vermeyen firmalar, kendi hazırladıkları sözleşmelerin bağlayıcı olduğunu düşünüyorlar. Oysa müşteriyle müzakere edilmeden oluşturulan tek taraflı sözleşmelerin bir geçerliliği yoktur.  Ben e-Devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım çünkü cayma hakkımı kullanmak istiyorum. Siz de benzer durumlarda kolaylıkla e-Devlet üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

profile profile
16 Şubat 2024 16:05

İade edemeyeceğinizin mesajını gördükten sonra tekrar müşteri paneline giriş yapmadım bir şeyleri kesip manipüle etmiyorum. Kafama göre iade talebi girmiyorum cayma hakkım var bir sebep bile belirtmeme gerek yok. Kanunları umursamayıp kafanıza göre hareket eden sizsiniz. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum iadeyi mecburen yapacaksınız daha önce de sizin gibi çok şirketten iadeyi aldım. Bu arada başka bir firma müşteri memnuniyetine değer verdiği için tüm ücreti iade etti. Sizin dediğiniz gibi KDV hariç üç gün keselim gibi keyfi uygulamaya girişmedi. Bu arada kestiğimi iddia ettiğiniz kısmı da paylaşıyorum.

Markahost'tan Alınan Hosting Ve Kurumsal Mail Hizmetinde Cayma Hakkı Sorunu

25 Haziran 2025 00:40

Yusuf
19 Haziran 2024 14:51

Dehost Sunucu Performans Sorunları ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

Muhammed
27 Mart 2025 15:05
Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 11:48
Serverkurma.com Sunucu Teslimatı Ve Destek Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Turhost Ödeme Yapılan Hizmeti Sağlamayıp, 1 Hafta Bekleten Firma

Ersin