Mehmet sonuçtan memnun değil

Yanıltıcı Servis Ücreti Ve Gereksiz Parça Değişimi

Yanıltıcı Servis Ücreti Ve Gereksiz Parça Değişimi
25 Kasım 2024 12:10

Evimde kullandığım Daylux kombinin ER 12 ve ER 66 arızası yapması üzerine 22.11.2024 tarihinde Samsun ilinde yetkili servis olarak çalışan Güven Tekniği aradım. Telefona çıkan görevliye durumu anlattım, kendisi de servis görevlisi bakmadan bir şey söyleyemeyeceklerini ve servis ücretinin de 1000 lira olduğunu söyledi. Kabul ettim. Aynı gün servis görevlisi geldi. Kombinin dış ve iç kapağını açtı. Kombiyi çalıştırdı, fan yüksek sesli çalışıyordu. Elini dahi sürmeden gelen yetkili arkadaş, fanın ve eşanjörün arızalı olduğunu, bu parçaların değişmesinin de yeni kombi fiyatını bulacağını, bu sebeple kombiyi değiştirmenin daha mantıklı olacağını söyleyerek kapaklarını kapattı. 112 67 58 form seri numarası ile 'fan değişecek, eşanjör değişecek' ibareli servis fişi tanzim ederek 1000 lira servis ücretini alarak gitti. Bunun üzerine iki gün yeni kombi araştırdım. Havaların soğuk olması sebebiyle evimde elektrikli ısıtıcı kullandım. Sonrasında başka bir ustaya göstermek istedim. Usta geldi, baktı, eşanjör ile fanda arıza olmadığını, sadece fanın üzerinde bulunan baca borusunun yerinden çıktığını, arızaya bunun sebep olduğunu söyledi. Tamir etti, ücretini aldı ve gitti. Şu an kombim faal halde çalışmaktadır. Beni mağdur eden Güven Teknik firmasından şikayetçiyim. Aldıkları servis ücretinin tarafıma iadesini istiyorum.

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Daylux Kombi Arızası

Şahin
07 Aralık 2023 10:26

Daylux Kombi Bitmeyen Arıza Serüveni

Erdal
01 Aralık 2023 12:39
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Yetkili Servisinden Yanıltıcı Hizmet Ve İade Sorunu

Özgür
20 Ocak 2025 00:21
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 01:20
Okan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Haksız Ücretlendirme Ve Çözülmeyen Kombi Arızası

13 Aralık 2024 16:39