Daxom Ukdax 12 Stl Şofben Arızası

Tayyar
23 Mart 2024 12:14

24 Temmuz 2023 tarihinde Daxom marka UKDAX 12 STL şofben takılmıştır. Kutu içerisinde kullanma kılavuzu ve garanti belgesi mevcuttur; ancak ürün, Ekim ayından bu yana 10 dakika sıcak su sağladıktan sonra 5 dakika soğuk su vermeye başlamıştır ve sıcak suyun gelmesi oldukça zorlaşmıştır. Servise ulaşmakta çok güçlük çektim, gelmediler ve 5 Mart 2024 tarihinde sıcak su neredeyse hiç akmamaya başlamıştır. 5 dakika sıcak su akıp ardından 25 dakika soğuk su gelmektedir. Servis geldiğinde ateşleme kısmının şofben üzerinde yanmadığını belirttim; fakat servis görevlisi sadece suyu açarak 'Sıcak su geliyor.' dedi ve sorunumu çözmedi. Üstelik bana verilen garanti belgesini 'Bu belge geçerli değil.' diyerek kabul etmedi. 'Bu seferlik ücret almayalım, ancak bir sonraki servis hizmetinde ücret talep ederiz.' şeklinde beyanda bulundular. Servis Konya Ekon Teknik'ten. Şu an ameliyatlı olduğum için bu durumdan büyük zorluk çekmekteyim ve sorunumun çözülmesini acilen talep ediyorum.

23 Mart 2024 12:26 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Lütfen bizi arayınız. Sorununuz 24 saat içerisinde çözülecektir. 0216 369 85 36- 37

Daxom Şofben Sıcak Su Sorunu

Ozlem
04 Kasım 2023 19:33
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Daxom İlgisiz Bir Firma Ve Cihazı İyi Olmayan Bir Firma

Onur
22 Mart 2024 00:38
Daxom İlgisiz Bir Firma Ve Cihazı İyi Olmayan Bir Firma
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
24 Şubat 2024 21:29