Ali sonuçtan hiç memnun değil

Daxom Şofben Hiç Çalışmıyor

19 Kasım 2023 19:08

Daxom sürekli arıza yapıyor, fan değişti ama 3 gün sonra tekrar bozuldu. 3 aydır evimde sıcak su yok. Servis telefondan teşhis koyup her bir parçaya 3 bin tl istiyor, hiçbir şey garanti kapsamına alınmıyor. Servis en sonunda sen bu şofbeni sök at dedi. 3 aydır mağduruz ve ilgilenen kimse yok

23 Ocak 2024 13:56

29 Aralık 4. Arıza tarihi. Yapıldığı tarih 04 Ocak. Tekrar arıza tarihi 21 Ocak. Mesaj bu kadar. Ayda 10 gün çalışırsa şükür ediyorum. Yapacak bir şey yok. Koskoca firma inat etti yenisi ile değiştirmiyor. Her takılan parçanın normalde 6 ay garantisi vardır normalde. Ancak bu markada 10 gün çalışsın yeter anlayışı hakim. Sizi Allah'a havale ediyorum.

03 Ocak 2024 18:37

Daxom şofben 29 Kasım'da yapıldı dediler. 10 Aralık'ta arızalanmıştı. Hem genel merkeze hem de Burdur servise bildirdim. Bugün itibariyle tam 24 gün oldu. Çok şükür ne arayan var ne de soran. Evde sıcak su olmadan yaşamaya alıştırdı bu marka bizi. Satış sonrası hizmet sıfır. Garanti diye bir şey zaten yok. Parasıyla bari olsa yapsalar. Ama o iletişim yeteneği de yok. Gelin alın şofbeninizi diyorum. Onu da yapan yok. Acaba firma mı kapandı. Ama güzel tarafı doğalgaz faturam 0 TL geliyor. Tüm yorumlarımı okumadan karar vermeyin. Hiç doğalgaz yakmıyor 🤭

23 Aralık 2023 23:25

Daxom şofben ayda sadece 10 gün falan çalışıyor. Bu üçüncü arıza, en son 29 Kasım'da yapıldı sözde. 10 Aralık'ta tekrar arızalandı. Durumu aynı gün servise ve şirket merkezi dedikleri yere bildirdim. Servis salı günü geleceğin8 söyledi ama tekrar arayınca 15 Aralık cuma günü geldi. Parça sipariş vereceğim dedi ve gidiş o gidiş, tekrar ararsam belki haftaya cuma günü gelir. Bir de gelince bu cihazın filtresini sökmüşler demez mi. Kendisinden başka cihaza müdahale eden de yok ama. Şimdi takdiri size bırakıyorum. Ayda sadece 10 gün çalışan bir cihazın kalitesinden bahsedebilir miyiz. Ve aylardır 4 çocuklu bir hane sıcak su olmadan nasıl yaşar. Ve servis yetkilisi yanımda şirket merkezi dedikleri yeri aradı. Kesinlikle para alacakmış bizden. Yaw yapın cihazı 10 günden fazla çalışsın da alın paranızı. Ama yeter ki çalışsın cihaz. Nerdeee. Sadece pişmanlık başka bir şey değil. Bunun yerine 100 liralık suya daldırmalı su ısıtıcısı daha etkin kullanılıyor.

profile profile
20 Kasım 2023 09:44 (Şikayetten 14 saat sonra)
29 Kasım 2023 21:49

Evet tam 1 ay oldu ve sorun ancak çözüldü. Sanırım en fazla 1 ay sonra tekrar bozulur. Çünkü gerçekten çok kalitesiz. Almadan önce iyice düşünmek lazım. Servis içini açınca zaten ne olduğu belli oluyor.

04 Aralık 2023 10:10

Değerli Kullanıcımız, Kalite konusunda mesleki yeterliliğiniz var mıdır? Bu şekilde kalitesiz olduğunu burada söyleyebildiğinize göre, Kalite konusunda eğitiminiz olduğunu düşünüyorum. Uluslararası firmalardan alınmış kalite belgesi olan bir cihaza kalitesiz diyebildiğinize göre.

04 Aralık 2023 11:45

Evet kalite konusunda yeterli seviyede olduğumu anlamanıza çok sevindim. Başka ürünleri gören herkes aradaki farkı rahatlıkla fark edebilir. Sizin yapmanız gereken bizim aylardır yaşadığımız sorunlara ait şikayetleri eleştirmek değil varsa kalite çemberi gereği gelen şikayetleri iyice analiz ederek sorunlara çözüm üretmek ve inovasyon

04 Aralık 2023 13:19
04 Aralık 2023 13:24

Her arızada önce Burdur servise, sorun çözüme kavuşmadığı her zaman da genel merkeziniz ile iletişime geçtiğimi çok iyi biliyorsunuz. Telefon arama kayıtlarını ve mesajlar ile sizin geri dönüş reaksiyon sürenizi ölçmek adına buraya koyabilirim. Arızaya müdahale konusunda çok zayıf bir reaksiyon süreniz olduğunu kabul edip bunu geliştirici önlemler almanız sizin faydanıza olacaktır. Satış sonrası hizmet kapsamında daha yenilikçi ce çözüme odaklı olmanızı tavsiye ederim.

04 Aralık 2023 14:23
04 Aralık 2023 14:39

Buraya yazmalıyız ki alıcılar nezdinde bir intiba uyansın. Farkındalık olsun. Buradan cevap vermede ki reaksiyonunuzu arıza giderme ve çözüm aşamasında da görmek isterim. Size o zaman bazı sorular soracağım. 1. Arıza Eylül'de meydana geldi. Arıza Kasım'da giderildi. Bu uygun bir süre mı? 2. Gelen parçanın bir kaydı yok. Vergiye tabi değil mi? 3. Şikayet hakkımı kullanmak onarımın yapılmaması için bir gerekçe mi? 4. Parça fiyatlarının sistemde yazdığını söylüyorsunuz. Peki sizde 2250 TL olan parça serviste nasıl 3500 TL oluyor? 5. Vergi kanununa göre zaten şeffaf ve denetlenebilir bir muhasebe sistemi olması gerektiğini biliyor musunuz? 6. Hangi parçalar hangi şartlar altında garanti kapsamına alınıyor? 7. Cihazı görmeden teşhis koymak ve bedel biçmek nasıl bir satış sonrası hizmet oluyor? 8. Söz konusu servise ne tür yaptırımlar uyguladınız? 9. Bu konularda ne kadar şeffafsınız? 9. Peki zaten zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde tüketiciler her arızada ücret karşılığında hizmet alacaksa bu durumdan yöneticilerimizin haberi olsa neler olur? 10. Tüketiciler olarak bizim geri dönüşlerimiz ve görüşlerimiz değerli olması gerekirken sadece klavyeden cevap vermek ne kadar doğru? Ayrıca şikayetlere konu bu durumlar sadece cevap vermesi için görevlendirilen kişiler tarafından mı yapılıyor yoksa şirketin gerçek yöneticilerine ve varsa ArGe bölümüne iletiliyor mu? Bu ve benzer daha birçok sorular var. Lütfen cevap vermeyin. Sadece katkımız olsun ve tüketicilerimiz biraz olsun bilinçlensin.

Halil
Halil

Öncelikle Ali Bey'e Çok teşekkür ediyorum bu kadar detaylı ve açıklayıcı şikayet ve yorumlamalar yaptığı için benim için bu marka başlamadan bitmiştir. Kullanıcılarına böyle bir platform üzerinden Bu şekilde Acemice cevaplar vererek didişen bir marka profesyonellikten çok uzaktadır. Bu cevapları firma adına çalışan bir personelin verdiğini zannetmiyorum direkt iş yeri sahibinin bu şekilde ukalaca cevap verebileceği Aşikardır.

Akın
Akın

11 st cihaz aldım 3 yıl oldu her seferinde servis sorunu her seferinde pişmanlık aldığım gün değiştirmediğime pişmanım birkaç lira ucuz diye alınıyor ama sonrası bin pişmanlık o ücret farkı fazlasıyla çıkarıyorlar servis çilesi hiç bitmiyor ve bitmeyecek maalesef

Daxom Şofben Sıcak Su Sorunu

Ozlem
04 Kasım 2023 19:33
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Daxom Şofben Şikayeti

Safiye