Müşteri Hiz. Servis Şikayeti İlgisiz Bir Firma Daikin

Müşteri Hiz. Servis Şikayeti İlgisiz Bir Firma Daikin
12 Temmuz 2024 17:26

Daikin'dan aldığım, Aralık 2023 sonunda montajını yaptırdığım klimamı kışın köye gitmediğimiz için kullanmadık. Daha yeni yeni kullanmaya başladık ama klima hem soğutmuyor hem de 20 dakika veya yarım saat sonra kendiliğinden duruyor ve lambası yanıp sönüyor. Pazartesi gününden beri Daikin müşteri hizmetleri ile görüşmemden 2 servis yönlendirildi, hiçbirisi ne aradı ne de geldiler. Servisleri arayıp sorduğumda 'aradık, telefon açılmadı', 'geldik, bulamadık' gibi yalan beyanlarda bulunuyorlar. Bu tür davranış Daikin gibi bir firmaya yakışmıyor. Evde eşim hasta, 75 yaşında. İzmir'in sıcağında diş macunu bile krema gibi eridi. Bir de durumumuzu anlayın, aciliyetini her defasında belirtmeme rağmen ne gelen var ne giden. Servis görevlilerini arıyorum, telefon ya çalıyor açmıyorlar ya da meşgule atıyorlar. Daikin, böyle servisler markanızı yıpratıyor. Bundan sonra Daikin markasını asla ve asla hiç kimseye tavsiye etmeyeceğim. Daikin pişmanlıktır.

16 Temmuz 2024 09:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

16 Temmuz 2024 11:47

İlginize teşekkür ederim. Cumartesi günü servis geldi arızayı giderdi fakat pazartesi günü yine aynı arızayı yaptı dün tekrardan arıza kaydı yaptırdım bekliyoruz inşallah halledilecek

Dr.

Size de bakır yerine aluminyum tesisat döşemiş olabilirler mi? 3 ayrı servisten sonra öğrenebildim ben, bu gercrgi servisler söylemiyor. Söyleyen kisi de tesisatı yetkisiz firmanın taktiğini sandı da söyledi.

Bahar

O konuyla ilgili bir şey demediler yaparlar maliyeti düşürmek için, köye gidince bakayım hiç aklıma gelmemişti. İkazınız için teşekkür ederim

26 Ağustos 2024 15:44
Daikin Klima Servis Problemi
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
14 Ağustos 2024 16:41
Daikin Klima Ve Servis Sorunlarıyla Geçen 4 Ay
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Temmuz 2024 18:51