22 Ekim 2024 16:35

Merhaba, Daikin marka kombimizin telli basınç ayarlama vanası dönmüyor. Onu döndürüp, basınç yükselterek çok kolay bir şekilde halledebileceğimiz problemi, vanayı döndüremediğimiz için servis çağırıp yaptırmak durumunda kalıyoruz. Onlar da bir sürü servis ücreti kesiyor.

22 Ekim 2024 16:37

Ekim 2023 yılında vanayı döndüremediğimiz için servis çağırdık, sadece vanayı döndürüp 400 TL ücret kesti. Bakım neden yaptırmadığımızı da sorguluyorlar, halbuki her sene kışa girerken, bakım yaptırmaya fırsat bulamadan bir problemle karşılaşıyoruz.

23 Ekim 2024 08:10 (Şikayetten 15 saat sonra)

Ali
Ali

Daikin 24KW kombi taktırdım maalesef hata etmişim su doldurma musluğu tutulamadığı için pense ile filan açıp kaparken bozuldu su kaçırıyor herhangi bir doğalgaz tesisat tamircisine gittim 1000₺ istedi bunların garantisi yok mu? Yer Mudanya 2020 yılında dönüşüm yaptırdım.

İdil
İdil

Merhaba bizde de aynı sorun var 2-3 ayda bir su vanasını çevirmek için birini cagarmak zorunda kalitoruz. Kombinin su vanası arızalı herkesten aynı şikayet geliyor ama Daikin bir şey yapmıyor. Henüz garantisi bitmedi bu vanaya nasıl bir sorun bulacaksın @Daikin. Sizin sorununuzu çözdüler mi farklı bir vana takamıyorlar mi?

Osman sonuçtan çok memnun

Kombinin Basınç Vanası Sorunu