22 Aralık 2023 12:184.386

28 Kasım'da Hepsiburada üzerinden özellikle sorun yaşamamak adına Daikin Türkiye satıcısından (kendi e-ticaret hesapları) Daikin Sensira 14 BTU klima satın aldım. 6 Aralık'ta servis gelip kurulum yaptı. İç ünitesini taktıktan sonra dış üniteyi monte ettiler. Dış üniteye bakarken ciddi bir eziklik ve hasar olduğunu fark ettim. Kabul etmediğimi, istemediğimi, alıp götürmelerini ve yeni bir dış ünite talep ettiğimi belirttim. Ürünü kendimin göndermesi gerektiğini söylediler ve ayrıldılar. 30 kilogramlık dış üniteyi kargoya taşıyıp bıraktım. 1 hafta geçti; defalarca aramama rağmen herhangi bir geri dönüş ya da bilgi alamadım. Yaklaşık 1 aydır parasını ödediğim klimayı ne kullanabildim ne de durum hakkında bir bilgiye sahibim. Normalden üç kat fazlaya klima satan Daikin'e sadece ürün için değil, müşteri hizmetleri, servis ağı ve sağlam garanti adı altında bu parayı ödemiştim ancak yanılmışım.

22 Aralık 2023 13:05 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Cem
26 Aralık 2023 11:43

Kimse geri dönüş yapmadı. Şikayetim devam ediyor.

Daikin Arızalı Olan Ürünün Yenisini Temin Tarihi Veremiyor. Para İade Etmiyor

25 Eylül 2024 20:284.429

"Şikayetim sonrası beni arayarak sorunun çözümünü hızlandıran Didem hanıma teşekkür ederim. 1 hafta içinde yeni klima takıldı."

Daikin Arızalı Olan Ürünün Yenisini Temin Tarihi Veremiyor. Para İade Etmiyor

29 Temmuz 2024 10:471.550

Maalesef Hepsiburada ve Daikin firmalarının müşteri politikalarına hiç yakıştıramadığımız ve güvenimizi sarsan bir durum...

Daikin Satış Sonrası Hizmet

Ali
Daikin Klima İade Süreci

Daikin Klima İadeSüreci

Habib
Daikin Montaj Hatası, Düzensiz Kurulum Baştan Savma!

Daikin MontajHatası, Düzensiz Kurulum Baştan Savma!

Erkan
Daikin Klima Arızası Ve Çözülmeyen Efsane