Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Daewoo Klima Ses Problemi

02 Şubat 2024 17:17

Yaklaşık 6 ay önce Daewoo markasının 12000 BTU kapasiteli bir klima satın aldım. Klimanın ısıtma ve soğutma fonksiyonlarında herhangi bir sorun yaşamıyorum; ancak ilk günden itibaren dış üniteden rahatsız edici bir ses gelmekte. Bu problem nedeniyle iki kez servis kaydı oluşturdum. Bölgemdeki yetkili servis hızlıca gelerek gerekli kontrolleri yaptı, fakat sesi tamamen kesemediler. En sonunda bu sesin klimalarda normal olduğunu söyleyerek ayrıldılar. Daha önce video ile şikayetini dile getiren diğer bir kullanıcının cihazından gelen sesle benim klimamın çıkardığı sesin benzer olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak, klimada belki de kompresörle ilgili kronik bir sorun bulunmaktadır. Üretici firmanın bu problemi acilen çözüme kavuşturmasını ve belirttiğim sıkıntıların giderilmesini talep ediyorum.

07 Haziran 2024 13:03

Merhaba; geçen yıl Ağustos ayında daewoo marka 12 BTU klima aldım. Aldığımızda bu yana dış üniteden özellikle düşük fan modundayken aşırı derece üst komşuyu rahatsız edecek seviyede ses sorunuyla karşılaştık. Bundan dolayı 3 defa Vestel servisi aradım. Gelen arkadaşlar bu klimada düşük fan ayarında iken basınç yükseldiği için ses yapması normal deyip gittiler ve maalesef sorunu çözemediler. Bundan dolayı Vestel servisini tekrar arayıp şikayet oluşturdum bir üst merciye ileteceklerini söylediler. Sonuç olarak defalarca uğraşmama rağmen hala bir çözüm üretilmezse tüm haklarımı kullanacağımı bilmenizi isterim.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
29 Ağustos 2024 13:37
Emre sonuçtan çok memnun

Airfel Klima İle Yaşanan Sürekli Sorunlar

28 Kasım 2024 17:25
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Servisi Sorunumu Çözmek Yerine Beni Mağdur Ediyor!

Tayfun
06 Mayıs 2025 00:42
Göksel sonuçtan hiç memnun değil

ECA Dış Ünitede Yüksek Sesle Çalışma

Göksel