Recep sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway Araç İçine (sol Ön Koltuk Altı Ve Arkası) Su Alıyor.

Recep
27 Kasım 2023 10:08

2022 model Dacia Sandero Stepway Prestige model sahibiyim. Aracım 9bin km de henüz. 0 km aldığımdan bugüne kadar ilk kez yağmurda kaldı. (şehir değişikliği sebebiyle)
Aracın sol arka yolcu ayak koyduğu yerde ve sol ön koltuk altında yaklaşık 2 3 litre kadar su vardı. Servis randevusu oluşturup aracın kontrol edilmesini istedim. Sol arka kapı sızdırmazı değiştirmişler. Sorun çözülür mü bilmiyorum. Ancak araştırdığımda sorunun sadece bende değil, diğer Sandero Stepway kullanıcılarında da olduğunu fark ettim. Bu durumda araçta gizli ayıp söz konusu. Bu durumda tüm hukuki haklarımı kullanacağımı beyan ederim.

08 Ocak 2024 15:14

Sandero Stepway marka/model araçlar arka kapılardan araç içine su alıyor. Forum sitelerinde tüm kullanıcılar bundan şikayetçi. Servis sorun yok diyor. Biz kullanıcılar olarak aracımızı akvaryuma çevirdik içine akvaryum balığı atacağız. Firma sattığı atacın arkasında durmayarak ayıplı mal satmaya devam ediyor.

profile profile
27 Kasım 2023 16:14 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Araba Sürekli Olarak Şu Alıyor

Demet
16 Ocak 2024 10:18
Dacia Araba Sürekli Olarak Şu Alıyor

Dacia Sandero Stepway Su Alıyor.

Özgür
11 Aralık 2023 15:50

Dacia Sandero Stepway Su Alıyor.

Turgut
08 Ocak 2024 14:51

Dacia Araç Sol Arka Kapıdan Su Almaktadır.

Hafize
06 Aralık 2023 16:55