Mert sonuçtan hiç memnun değil

2023 Dacia Duster Egzoz Sorunu!

07 Şubat 2024 00:33

Mayıs 2023 çıkışlı 4x4 Dacia Duster aracımın egzozunun arka susturucu kısmından uzun yol yaptıktan sonra aşırı şekilde uğultu ve hırıltı sesi gelmektedir. Bu şikayetle ilgili önce Bursa-İnegöl'deki Dacia servisine acil olarak başvurdum ve kontrol sonrasında 1.3 Tce motorlu araçlarda bu sesin kronik bir sorun olduğunu belirttiler. Daha sonra Nevşehir'deki Çağlayanlar Dacia servisine başvurduğumda ise, kullanıcı hatasından dolayı egzoz susturucu kısmında çökmeler meydana geldiğini ve bu yüzden garanti kapsamına girmediğini ifade ettiler. Ayrıca 40 bin tl civarında bir masraf çıkarıldığını söylediler. Aracın bu kısmının hiçbir zaman darbeye maruz kalmadığını anlatmamıza rağmen, ısrarla kullanıcı hatası olduğunu söyleyip ilgilenmediler. Egzozdaki ses ve yapısal bozulmanın parça hatasından kaynaklandığını düşünüyorum ve bu sorunun bir an önce giderilmesini, mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

07 Şubat 2024 11:20 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

12 Şubat 2024 13:19

Herhangi bir geri dönüş ve çözüm olmadı mağduriyetim devam etmektedir.

16 Şubat 2024 10:33

Aracın serviste kontrolleri yapılarak servis tarafından Dacia genel merkezine bilgilendirilmesi yapıldı genel merkezden cevap bekleniyor.

03 Nisan 2024 21:33

Hiçbir geri dönüş ve çözüm olmadı 0 Dacia araç aldım garantisi var diye çok önemsemeyin zaten garantisi bir işe yaramıyor serviste bakım yaptırıp yüksek ücretler ödemeyin.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster 1.0 Turbo ECO-G Turbo Westgate Arızası

20 Eylül 2023 14:37
Kudrettin sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway'de Garanti Süresinde Çözülemeyen Ses Problemi Ve Yüksek Onarım Ücreti

Kudrettin
20 Ekim 2025 10:25

Dacia Duster 1.0 Eco G Turbo Arızası

Melih
17 Eylül 2024 12:59
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster Egzoz Klepesi Arızası

Halil
05 Aralık 2023 16:20
Dacia Duster Egzoz Klepesi Arızası
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 12:18