Onur sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 09:41

D&R Turkuaz müzik kitap mağ. Paz. Aş den w199775503 sipariş numaralı PlayStation 5 aldık. Dualsense kontroller kol bozuldu ve garanti kapsamında firmaya gönderdik. Tamir veya değişim yasal süresi 06/11/2024 tarihinde dolmasına rağmen 14 gündür firmadan hiçbir şekilde bilgi alamadık. Defalarca müşteri hizmetlerini aramamıza rağmen ürünümüz resmen buhar oldu. Her seferinde geri dönüş bekliyoruz, bilgilendireceğiz, arayacağız diyorlar fakat ne arayan var ne de ürünümüz. Yaşatılan bu mağduriyet D&R gibi büyük bir marka olduğunu düşündüğümüz şirkete hiç yakışmıyor. Acil çözün lütfen

25 Aralık 2024 20:47

D&R Turkuvaz müzik kitap mağ. Paz. Aş ye garanti kapsamında değişim için gönderilen ürünüm tarafıma teslim edilmiyor. W199775503 sipariş numaralı Sony dualsense kontroller oyun kolu yasal süre yaklaşık 2 ay aşılmasına rağmen ürünüm gönderilmiyor. Ürünüme ücret iadesi istemiyorum. Online sitede 4700 TL sattıkları ürünümün değişiminin yapılıp, tarafıma teslim edilmesini rica ederim.

1735148868273.img-20241210-141702.jpg
1735148462877.img-20241210-144058.jpg
03 Aralık 2024 10:42

D&R online mağazacılıktan w199775503 sipariş numarasıyla aldığımız PlayStation 5 kolunda sorun yaşadık. Değişim için 27 eylülde firmaya teslim ettik. 5 Kasım 2024 de yasal süre dolmasına rağmen, 2 aydır ürünümüz ortada yok. Sürekli müşteri hizmetlerini arayıp bıraktığımız şikayet dikkate alınmıyor. Acil çözüm lütfen.

20 Kasım 2024 10:56 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

20 Kasım 2024 11:01

2 ay önce teslim edilen,14 gün yasal sürenin aşıldığı bir ürüne, verilen yine aynı cevap.

21 Kasım 2024 12:17

21/11/2024 tarihinde 2 ay sonra D&R tarafından arandım ve komik bir şekilde ücret iadesi yapalım dediler. Ben ürünümü 2600 TL 'ye almışım, şu an fiyat 4000-4500 arası aradaki fark benim cebimden gidecekmiş. Özür filan dilemeyin lütfen benim ürünümü değişimini yapıp gönderin bir zahmet. Böyle bir firma olur mu ya? Siz hangi hakla bu kadar insanı mağdur edersiniz?

27 Kasım 2024 09:45

Ürünümüz hala yok ve hala cevap bekliyoruz. Tamamen pişmanlık

03 Aralık 2024 10:33

Ürünümüzle alakalı hala bir geri dönüş yok. Yasal süre 2 ay aşıldı. En son çare dava edeceğim bu firmayı

10 Aralık 2024 19:53

Hala bir cevap yok. Firmayı CİMER'e yazdım.

25 Aralık 2024 20:34

Hala ürünümü bekliyorum. Yasal süre 2 ay aşıldı. Ürün fiyatı arttığı için değişim yapmak istemiyorlar. Ücret iadesi yapalım diye ısrarla ürünümü göndermiyorlar. Neden garanti kapsamında değişim olmuyor? Diye sorduğumda cevap yok. Kendi online sitede 4700 TL'ye sattıkları ürünü, 2665 TL ücret iadesi yapalım siz 4700 TL'ye yine alın diyorlar. Ücret farkı sizin cebinizden çıksın biz vermiyoruz, ürünün garanti kapsamında olması umurumuzda değil gibi yaklaşımları var. Bu Gerçekten inanılmaz. Boşuna sorun çözülür diye beklemeyin. Probleminizi tüketici hakem heyetinde ve CİMER'den ticaret Bakanlığına firmayı şikayet ederek çözün. Bu firma işin kolayını bulmuş, müşteri memnuniyeti, garanti kapsamı umurlarında değil.

26 Aralık 2024 16:25

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

26 Aralık 2024 17:34

Bilgilendirme maili dediğiniz garanti kapsamında ürünü değiştirmiyoruz biz size 2665 TL ücret iadesi yapalım, siz 4700 TL'ye yeni ürünü bizden alın mı? İnsanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz? Siz nasıl bir firmasınız ki garanti kapsamındaki ürünümü değiştirmezsiniz? Değiştirmeyecekseniz bu ürünü garantili diye nasıl satarsınız?

12 Ocak 2025 12:39

4 aydır ürünüm sizde bir çözüm bulmayı düşünüyor musunuz acaba zahmet olmazsa size?

30 Ocak 2025 14:08

Ürünü değişimini yapıp göndermek yerine, istemediğim halde ücret iadesi yapmak nasıl bir tutumdur? Garantili üründe değişim daha pahalı oluyor diye ücret iadesi yapmak ancak bir dolandırıcılıktır. Lütfen tutumu değiştirip ürünümü gönderin

Rıza
Rıza

Benzer bir durumu ben de yaşadım, teknik servisi de yasal olan son gününe kadar bekliyorlar, hiçbir şeye bakmadıklarına eminim, öyle bekletiyorlar haftalarca ve sonunda dönüp sizi yanıltmaya kalkıyorlar, tamamen kendi işlerine geldiği gibi etik ahlak sıfır, ben paramı Tüketici Hakem Heyeti ile alabilmiştim en sonunda.

Ertürk

Ya D&R dedik güvenilirdir dedik hiç bakmadan verdim siparişi. Şimdi araştırıyorum da sahipleri değişmiş. Bilin bakalım kim olmuş

Ertürk

Aynısı olmasa da bana yaptıkları da bu bir dualsense yollamışlar 3-4 yerinde çizik var. 1 aydır iade ve servis bekliyorum. Ben aynı gün kullanmadan iade göndermeme rağmen servise gönderdiler. Servis de bana diyor ki ürünün garantilik bir durumu yok teknik bir problemi yok zaten ben ürünü kullanmadan 3-4 yerinde çizik var diye gönderdim. 4 bin TL'ye yakın para niye çizik ürün alayım ben pardon da D&R? İademi de yapmadılar daha 1 ay geçti

Garanti Kapsamında Ürün Değişimi Talebim Karşılanmadı

27 Eylül 2025 14:44
garanti-kapsaminda-urun-degisimi-talebim-karsilanmadi-3.pdf
garanti-kapsaminda-urun-degisimi-talebim-karsilanmadi-2.pdf

D&R'dan Alınan PS5 Kolu Garantisi Sorunu Ve İletişimsizlik

Sinan
10 Ekim 2024 11:04
D&R'dan Alınan PS5 Kolu Garantisi Sorunu Ve İletişimsizlik
Ertürk sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 00:02