Selcan sonuçtan hiç memnun değil

D&R'da Ki Kasiyer Bayanın Kaba Tavrı

19 Mayıs 2024 19:59

Bugün öğleden sonra Adana M1 Real içerisinde ki D&R mağazasına gittim. Bir kitabın fiyatını sormak istediğimde kasada bulunan koyu ve uzun saçlı hanımefendi bana barkodu okutup bakmamı söyledi. Ben de kendisine telefonumu kapıda alışveriş arabasında bulunan çocuğuma verdiğimi, yanında olmadığını söylediğimde çok kaba bir yüz ifadesi takınıp gözlerini çevirdi. Yaptığının doğru olmadığını, istemiyorsa diğer arkadaşından yardım talep edeceğimi söylediğimde kaba bir şekilde "kitabın ismini söyleyin hanımefendi" diyerek yüzüme bile bakmadı! Kendisine saygısızlık bile yapmadım, gayet kibarca yardım rica ettiğim halde bana bu şekilde saygısız tavrından dolayı kendisinden şikayetçiyim. Adını sorduğumda söylemedi, iş arkadaşı da ismini vermedi. Yaka kartı da yoktu, o yüzden ismini alamadım. Çocuklarımla çıktığım alışveriş günüm moral bozukluğuna döndü resmen! Bu nasıl bir gereksiz ve saygısız tavırdır, nasıl bir saçma harekettir! Hele ki yetişkin bir insanın bu şekilde davranması gerçekten üzücü! Kendisinden ve bu tarz kişileri çalıştıran D&R'dan şikayetçiyim!

20 Mayıs 2024 08:54 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

20 Mayıs 2024 15:31

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

20 Mayıs 2024 18:47

Merhabalar, İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Şu ana kadar bana gelen bir e-mail yok maalesef, bilginize. Selcan Çetin

22 Mayıs 2024 09:17

Merhabalar, Bahsettiğiniz email henüz ulaşmadı bana. Sizlerin bu şekilde umursamaz tavrını görünce çalışanlarınızın yaptığına şaşırmadım açıkçası. Selcan

22 Mayıs 2024 15:56

Merhaba Selcan T. Talebinizle ilgili görüşme sağlamak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Size yardımcı olabilmemiz için bilgilerinizi güncellemenizi rica ederiz. Saygılarımızla,

22 Mayıs 2024 20:34

Merhabalar, Bilgilerim günceldir, yarın saat 13.30a kadar müsait olacağım eğer ulaşmak isterseniz. Teşekkürler, Selcan

Tuana
14 Kasım 2024 00:26
Selver sonuçtan hiç memnun değil

Selver
13 Kasım 2024 23:31