Cybex Opera İstanbul Ve Eser Puset Mağduriyeti

Eren
15 Ağustos 2023 22:36

25.12.2022 tarihinde aldığımız cybex ALL city travel bebek arabasının 6 ay sonra tente kullanımı esnasında araba ile birleşim yerinden kırıldı. Ürünü satın aldığımız Caddebostan Operaistanbul mağaza yetkilileri ile görüştüğümüzde kendilerini sadece satışla yetkili olduklarını servis kısmı ile ilgili mail atmamızı istediler. Servisle ilgili mailleşmemize istinaden Kağıthane'de sapa bir mahalle arasında bulunan eser puset isimli tek yetkili firmaya ürünümüzü 04.07.2023 tarihinde teslim ettik. Talebimiz tamir veya ürün değişimi idi. Defalarca iletişime geçmemize rağmen 01.08.2023 tarihinde bir mail aldık. "Ürününüzün iadesi kabul oldu kredi kartı bilgilerinizi iletin sizlere ücret iadesi yapalım" şeklinde. Ürün ayıplı olmasına rağmen Biz ücret iadesi talep etmemiştik. Kaldı ki 6 ay önce 9000 TL'ye aldığım ürünü 1 aya yakın zaten serviste kalmış, güncel bedeli 14.000 TL den hesap etmiyorlar aldığım fatura bedelini iade edeceklerini söylüyorlar. Bir de işin ilginci ürünü alırken tavsiye ettikleri sadece aldığımız ürüne uyumlu olan ana kucağı adaptörleri yaklaşık 2000 TL bu süreçte elimizde patlamış oldu. Aksesuar olduğu için bunu ne yapacağız dedik bu süreçte oralı bile olmadılar. Konuyu uzun uzun anlatmamıza rağmen servis, satıcı ve genel merkez yardımcı olmadı. En son Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Tipini ve kullanışını beğenmediğimiz yerli markalar bile bu durumlarda müşteri memnuniyeti için yedek araba vb. Jestler yapıyorken binlerce lira verdiğimiz ürünler kabiliyetsiz satıcı ve servisler yüzünden bu şikayetlere maruz kalıyor. Derdim para değil bu apaçık dolan dirili cık cık cık cık.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

Hande
10 Nisan 2025 13:55