Çukurova Uluslararası Havalimanı Engelli Araç Sahiplerine Haksız Otopark Ücreti

02 Kasım 2024 14:47

29.10.2024 saat 21.10'da ruhsatımda özel tertibatlı engelli yazmasına rağmen, engelli kartım olmadığı için Türkiye'nin her Havalimanı otoparklarında yararlandığım 2 haftaya kadar ücretsiz otopark hizmetinden faydalanamayacağım söylenmiş ve benden 2 gün kalmış olduğum park parası alınmıştır.

Engelli kartı yüzde 40 engel altına verilmemektedir. Ama aracın engelli aracıdır ve ruhsatta yazmaktadır. Her havaalanı otoparkında ruhsat gösterip ücretsiz otopark imkanından faydalanabilmekteyken, cov otoparkında ücret istenmektedir. Daha önce cov otoparkında ruhsatımı gösterdiğimde 3 kez ücretsiz faydalandığım bu uygulamadan engelli kartım olmadan faydalanamayacağım söylenmiştir.

Bu hukuk dışı uygulamanın tekrar düşünülmesini ve tarafıma para iademin yapılıp bir daha bu uygulamanın doğru şekilde yapılmasını bekliyorum. Kesinlikle bu durumun takipçisi olacağım ve bu uygulama devam ederse mutlaka hukuk yolunu deneyeceğim.

Cahit
Cahit

Aynı sorunla ben de karşılaştım maalesef benim aracım da engelli aracı ve trafikten aldığım imzalı mühürlü engelli aracıdır kartı ve ruhsatta da işli olmasına rağmen benden de otopark ücreti istendi. İlla engelli kimlik kartı istendi olmayınca da park ücreti istediler. Durumu bir türlü anlatamadım. Bu konuyla ilgili nereye nasıl bir girişimde bulunabiliriz.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Esenboğa Havalimanı Haksız Otopark Ücreti!

27 Şubat 2025 20:11
Havva sonuçtan memnun değil