Crystal Hotels Sağlık Sorunları Ve Yetersiz Hizmet Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

06 Ağustos 2024 18:43

31 Temmuz - 4 Ağustos arasında tatil için bu oteldeydik. 2 Ağustos tarihinde kusma, ishal ve sıtma şeklinde şikayetlerim oldu. Otelin hemşiresine gözüküp, yine otelin yönlendirdiği hastaneye gittim. 1.900 TL muayene ücreti ödeyip enfeksiyon kaptığımı öğrendim. Havuz ve ortak kullanım alanlarından oluşabiliyormuş. Kan almak ve serum takmak için 12.404 TL ücret istediler.

Bu ücreti çok bulduğum için yapmayıp, halk arasında bilinen birkaç ilacı alıp hastaneye döndüm. Öğlenden gece yarısına kadar bunlarla uğraştım. Sabahında 10 aylık oğlum istifra ederek uykusundan uyandı ve ateşi çıkmıştı. Bu sefer apar topar kurumsal bir hastaneye gittik. Eşimle oğlum da enfeksiyon kapmış. Serum, kan alma, muayene gibi işlemlere toplamda 15.000 TL para ödedim.

Otele akşamüstü gidip yaşadığımız sorunları anlattım. Kendim de gıda mühendisi olduğumdan yemek ve su numune raporlarını görmek istedim. Fakat bana sunulan su raporları sabah erken saatte alınmış ve benim konaklama tarihimden 1 hafta önceki raporlardı. Para iadesi ve yol açtıkları hastane masraflarını karşılamalarını istedim. Otelde 1 günümüz daha olmasına rağmen konaklama yapmayıp çıkış yapacağımızı ilettim.

Bana geriye kalan günün iadesinin yapılacağını söylediler. Kısacası 4 gece tatil satın alıp, 2 gece hastalıkla uğraşıp, 1 gece konaklamayıp, 1 gece tatil yaptım. O da öğlende giriş yaptığımız gün. Hiçbir şekilde mağduriyetim giderilmedi. Mikrop yuvasına düşmüşüz haberimiz yok. Avukatımla görüşüp gerekli davaları açacağım.

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 00:10

Otel Tatilimizde Yaşadığımız Sağlık Sorunları Ve Hijyen Eksikliği

05 Temmuz 2025 04:11

Armas Hotels Otelde Kapılan Enfeksiyon

12 Ekim 2023 22:04
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Granada Belek Otelinde Sağlık Sorunları Ve Mağduriyet

14 Kasım 2024 10:51