Büşra sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 16:43

Nisan ayında Trendyol'dan Uzayspor satıcısından aldığım Crocs marka terliğimi 2-3 ay ara sıra kullanmama rağmen terlik mahvolmuş durumda. Gün ışığında fotoğrafları mevcuttur. Rengi soldu soyulmalar deride dökülmeler ve çatlamalar başladı. Annemin sahte terlikleri bundan daha kaliteli çıktı. Trendyol üzerinden garantiye gönderdiğimde bana şaka gibi bir sonuçla cevap verdiler. Üretim kaynaklı bir sorun yokmuş o sebeple urunu bana geri göndermişler. Ben gönderirken üretim kaynaklı sorun var diye göndermemiştim zaten. 2-3 ay kullanımla bu hale gelmişse ürününüzün arkasında durması gereken sizsiniz. Uzay spora mail yoluyla da ulaştım Trendyol'u aradım da hiçbir sonuca varılmadı. Günlerce incelemede ve kargoda kaldı. Yaz bitti bu terliği ne zaman giyeceğim ben resmen mağdur edildim. Sorunum acilen çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gideceğim.

13 Ekim 2023 17:07 (Şikayetten 14 gün sonra)
Büşra
Büşra
15 Şubat 2024 21:57

Kullanıcı hatası da diyemiyorsunuz, ürün kaynaklı da bir problem yoksa sorun nedir peki. Çöp değerindeki ürününüz öylece duruyor keşke sattığınız ürünün arkasında durabilseniz.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Crocs Terlik Tekinin Küçülmesi, Markanın İlgisizliği

22 Temmuz 2024 12:53
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 12:03
Crocs Terlik & Ayakkabı Malına Sahip Çıkmayan Crocs
Ali sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 16:17
Crocs Terlik & Ayakkabı Crocs'ta Yırtılma Ve Garanti
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Crocs Terlik & Ayakkabı Aldım Pişman Oldum Renk Değiştiren Crocs Terlik Mağduriyeti

04 Kasım 2023 01:53
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 12:11