Merve sonuçtan hiç memnun değil

Sapanca Country Club'da Hijyen Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

Sapanca Country Club'da Hijyen Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu
27 Ağustos 2024 18:38

17 Ağustos girişli 19 Ağustos çıkışlı 2 gün olmak üzere Sapanca Bungalov Seyahat aracılığıyla Sapanca Country Club adlı işletmeye 4 arkadaş olarak konaklamaya gittik. Ödemesini de peşin yaptık. 1 gün konaklayabildik. Fakat işletme hijyen konusunda sıkıntılı olduğu için ve yan tarafta kalan bir çiftin bahçe fantezilerinden ötürü apar topar ayrılmak zorunda kaldık. Üst kattaki yatak odasında yerde sigara izmariti vardı. Evin içi temizlenmemiş, saç kalıntıları duruyordu. Havuz zaten bulanıktı. O gece de dışarı çıktık, eve sadece uyumaya geldik. İşletme sahibi S***** Hanım'a da konuyla ilgili yeterli bilgiyi verdik. Kendisi de para iadesi yapamayacakları için bizi 1 gün tekrar misafir edebileceklerini söyledi. Başka bir yerde. Sonrasında kendisiyle iletişime geçtik, ilk başta müsaitlik olmadığını söyledi ve sonrasında iletişim kurduğumuzda mesajları görüldü. Yapıp cevap dahi vermedi. Daha sonra kendisine uzun bir mesaj göndermek zorunda kaldım ve anında cevap geldi. Kendince açıklamalar yaparak. Hijyenik olarak konaklama yapılacak bir işletme olmadığını bilmenizi isterim. Ayrıca Instagram hesabındaki görsellerle alakasız bir işletme. Konaklamak isteyen arkadaşlar olursa bir kez daha düşünsün. @sapancacountryclub

Buşra sonuçtan hiç memnun değil

Sapanca Bungalovda Hijyen Ve Hizmet Sorunlarıyla Karşılaştık

18 Ağustos 2025 11:16