Hülya sonuçtan çok memnun

Çotanak Ayçiçek Yağı Kalitesi Ve Koku Sorunu

Çotanak Ayçiçek Yağı Kalitesi Ve Koku Sorunu
16 Şubat 2024 22:27
Hülya'nın Teşekkür Mesajı
“İletişime geçen Zeynep Hanım'a ilgi ve nazikliğinden dolayı teşekkür ederim. Sorun gerekçeleri ile açıklanarak ve tarafıma yeni ürün gönderilerek telafisi yapılmıştır.”

16 Şubat 2024 22:25

Samsun A101'den aldığım Çotanak ayçiçek yağı son tüketim tarihi 2025 olmasına rağmen bozuk çıktı. İnanılmaz kötü bir koku var. Brovni yaptım yağın kokusu va tadını yoğun kakao bile bastıramadı. Üstelik evde durulamayacak kadar yoğun kullanılmış kızartma yağı kokusu evi sardı. Tam olarak kullanılmış kızartma yağını tekrar ambalajlayıp satmışlar hissi yaşıyorum. Böyle bir şey olamaz. Verdiğim paraya mı, harcadığım emek ve zamana mı yanayım bilemedim. Bir daha kapımdan içeri sokmam. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Çok yazık!

16 Şubat 2024 22:35 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Çotanak

06 Mart 2024 12:12

Şikayet çözüldü diye mail geldi. Ancak şikayet çözülmedi. Dün arandım trafikte olduğum için yarım saat sonra görüşelim diye sözleştik. Tekrar iletişim sağlanmadı. Ama şikayet çözüldü diyor mail.

08 Mart 2024 19:06

07 Nisan 19:50

13 Şubat 2024 21:46
Hayati sonuçtan çok memnun

Hayati
22 Şubat 2024 19:58
"Hızlı cevap ve çözüm için çok teşekkür ederim"
Seyfi sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 10:26
"Zeynep hanıma çözümü için teşekkürler..."

22 Ekim 2023 09:38