Biryağ

tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.3
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Biryağ ile ilgili bir şikayetin mi var?
115 Şikayet
Şikayet Sıralaması
18 Nisan

Biryağ Köpüren Yağ Bozuk

Biryağ ayçiçek yağı tencerede ısınır ısınmaz bulaşık deterjanı gibi köpürdü. Sürekli kullandığım bir marka ama normal bir köpürme değildi. Acaba gözden mi kaçtı diye son kullanma tarihini de kontrol ettim ama son kullanma tarihi de geçmemiş. Umarım bir çözüm sunulur

18 Nisan

Biryağ Kg Aynı Çıkmıyor

5 litre rafine yağ aldık. Tarttık ama 4.660 kg geliyor. Bu konuda bize yardımcı olursanız seviniriz. Bu konu ile alakalı birimlere yönlendirirseniz yardımcı olursanız sevinirim. Neden üstünde yazılı olan kg çıkmıyor, onu bilmek ve öğrenmek istiyorum. Kolay gelsin, teşekkür ederim.

15 Şubat

Biryağ İnsan Sağlığıyla Oynayan Yağ

Almış olduğumuz (biryağ) markalı yağımız kızartma yaparken acayip şekilde köpük yaptı patatesler kızarmıyor resmen köpüğün içinde haşlama gibi pişiyor sanki bu yağın içindeki madde nedir? Sağlığımızla nasıl böyle oynayabilirsiniz? Hayatımda bir daha evime almayacağım bir marka biryağ...

Biryağ İnsan Sağlığıyla Oynayan Yağ
Merve'nin Teşekkür Mesajı
  • 15 Şubat 12:58

“Para iadesi geç de olsa yapıldı teşekkürler”

Merve Şikayetini Yayından Kaldırdı
22 Ocak

Biryağ Sıvıyağ Teneke Akıtıyor

Bir yağ 4 litrelik teneke yağı, dibinden akıtıyor. Yağın yarısı ziyan oldu. Lütfen bu sorunla ilgilenin yağ almakta zaten zorlanıyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Ben kullanmaya korkarken sabah kalktığımda dolabımın içi bütün yağ olmuştu... Biryağ şirketine duyurulur

Biryağ Sıvıyağ Teneke Akıtıyor
13 Ocak

Biryağ Sıvı Yağ Köpürüyor

Ya bu bir değil iki değil siz neden bir açıklama yapma gereğinde bulunmuyorsunuz? Çıldıracağım artık bu yağ neden köpürüyor arkadaşım? Her türlü patates her türlü maşa kullandım gene köpürüyor sebebi ney bu köpürmenin? Rezil oldu bütün mutfak yahu.

11 Aralık 2022

Biryağ Bozuk Ürün Şikayeti

Merhaba güvenerek kullandığım Biryağ maalesef büyük hayal kırıklığı yaşattı. İçi su ve küf dolu. İadem kabul görmedi. Seri numarası ve barkodu elimde. Neye kime güveneceğiz. Çok yazık. Lot numarası 420401 20.09.2023 son kullanma tarihi. Saat 08.22 bir açıklama yaparsanız sevinirim

Çiğdem'in Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler”

Çiğdem Şikayetini Yayından Kaldırdı
11 Kasım 2022

Biryağ İçerisinden Minik Böcek

Biryağ markası sıvı yağ alalı 2 ay kadar olmuştur fakat yağın sonuna geldi bugün tencereye döktüm yağın içerisinde küçük böcekler çıkmıştır bunun ile ilgili önlem alınmasını bir daha biryağ markasını tercih edeceğimi düşünmüyorum tavsiyemde olmayacaktır

03 Kasım 2022
Sebahattin sonuçtan çok memnun

Biryağ Ayçiçek Yağı Siparişim Gelmedi

19 Eylül de 4 det 5 kg ayçiçek yağı siparişi verdim. 511 TL havale yaptım. 3 Kasım tarihi itibariyle siparişim gelmedi. Param da iade edilmedi. Telefo...

14 Ekim 2022

Biryağ Yağın 5 Litreden Az Olması

Bim marketten aldığım biryağ 5 litrelik ürünü tarttım 5 litreden az geldi. Nasıl bir vicdanınız var acaba. Bir çok insan aklına gelmiyor tartmak ben tarttım resimde de görüldüğü üzere 5 kilodan az. Millet nasıl kazanıyor parayı haberiniz var mı?

02 Ekim 2022

Biryağ Yağ İçerisinde Siyah Parçalar

videoplayer-icon

Trakya Birlik Biryağ 19/12/2021 tarihli PN:L419401 numaralı üretilmiş 5 litre teneke sıvı ayçiçek yağı tabanı tamamen siyah parçacıklar ile dolu. İlgili firma web sayfasından talep/şikayet oluşturdum fakat 15 gündür dönen olmadı. Sağlığı tehdit eden bu yaklaşımdan şikayetçiyim.

Biryağ Yağ İçerisinde Siyah Parçalar
10 Ağustos 2022

Biryağ Kızartma Yaparken Köpürüyor

Biryağ sıvıyağ ürünü kızartma yaparken sürekli bir köpürme var. Yağı da, patates türünü de devamlı değiştirdiğim halde yeni yağ koysam da sürekli köpürüyor. O kadar yüksek bir fiyata satılan yağı tüketiyoruz ama ürün üretiminde araştırma ve gerekli denetimleri yapmanızı rica ediyorum.

01 Ağustos 2022

Aldığım Biryağ Teneke Yağın Kapağı İlk Açılışta Dibinden Koptu.

Biryağ marka teneke ayçiçeği yağı, kapağını acarken koptu. Sıçrayan yağı temizlemek bile ayrı sorun. Böyle bir firmadan beklenmedik hareketler. İnternette araştırırken aynı marka ile ilgili pek çok şikayet buldum. Müşterisini ciddiye almayan bir marka maalesef.

23 Temmuz 2022

Biryağ Marka Sıvıyağ Eksikliği

Markette bulunan pet şişedeki biryağ marka sıvı yağların içerisinde 4.650 gr şişeyi düşersek 4.500 kg yağ var. Bizler güvenerek aldığımız bu yağdan her seferinde bizden yarım kg alınmış bunun hesabını açıklamasını nasıl yapacaksınız çok merak ediyorum.

Biryağ Marka Sıvıyağ Eksikliği
17 Temmuz 2022

Biryağ Ayçiçek Yağ Kapağındaki Sorun

Almış olduğum ayçiçek yağ kapağını açarken koptu ve içindeki basınçla yağ üstüme ve yere döküldü. Yani 1 kg yağ dökülmüştür neredeyse. Bu nasıl bir iştir, ürünlerin kapağını daha sağlam yapılması ve bu tür kazaların önlenmesi gerekir, boşa gitmiş bir sürü yağ var.

Biryağ Ayçiçek Yağ Kapağındaki Sorun
20 Haziran 2022

Biryağ Üründen Şikayetçiyim Mağdurum

Ürünü aldım açınca baktım ki yağ akıtıyor ucuna baktım da delikti şikayetçiyim ve mağdurum böyle saçmalık olamaz bu ürün de hijyenlik. Bile yok mağduriyetimin karşılanmasını istiyorum siz tenekeleri çöpten alıp da mi dolduruyorsunuz hijyen denen bir şey de yok gördüğüm gibi

Biryağ Üründen Şikayetçiyim Mağdurum
22 Mayıs 2022

videoplayer-icon

Biryağ marka 5 litrelik yeni alınmış yağın içinden pas gibi böcek gibi parça parça siyah kalıntılar çıktı. Koca teneke yağ çöpe gitti. Yazık satın aldığımız kaliteli sandığımız ürüne bakın resimlerini ve videolarını ve resimleri her yerde paylaşacağım.

12 Mayıs 2022

Biryağ Paramın İade Edilmemesi

Anpa gros marketten almış olduğum ayçiçek yağ ve Fairy bir buçuk aydır gelmedi bugün gelecek yarın gelecek dediler. Sürekli mecburen iptal ettim siparişi param iki haftadır yatmıyor lütfen destek olun mağdurum yardımlarınızı rica ederim. 660 TL para asgari ile çalışan insanız

06 Temmuz 2022
Yusuf Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Biryağ bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Biryağ henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Biryağ bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör