Füsun sonuçtan çok memnun

Cosmed Roll On Birkaç Kullanımda Asansörü Bozuldu

Cosmed Roll On Birkaç Kullanımda Asansörü Bozuldu
08 Haziran 2024 17:15
Füsun'un Teşekkür Mesajı
“Şikayetim sonrası Cosmed markasından Mukaddes Hanım tarafım ile iletişime geçti. Araya Bayram tatili girmesine rağmen sorunlu ürünü taraflarına gönderdikten sonra hemen yeni ürünümü gönderdiler. Kendilerine ilgisi alakası için teşekkür ederim. Bu hata yalnızca 1 üretim partisinde yaşanmış, gönderilen ürün sorunsuz. Güvenle satın alım yapabilirsiniz. Teşekkürler Cosmed 👏🏻”

Cosmed roll on güneş kreminin asansörü bozuldu. Akasya AVM Watsons'tan almıştım. Tüm yaz Alaçatı'da olduğum için iadeye götüremiyorum. Birkaç kez kullandığım ürünün bu şekilde bozulması inanılmaz canımı sıktı. Yorumlara baktım, pek çok insan aynı problemi yaşamış. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

21 Haziran 2024 13:23

10 Haziran 2025 21:24

06 Ocak 2024 15:21
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılamayan Cosmed Sun Essential Roll-On İçin Çözüm Talebi

Seyhan