Halil sonuçtan çok memnun

Cosa Kombi & Klima Yazılım Güncellemesi Çok Kötü

02 Nisan 2023 18:36
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Sorunlar düzeltilmiş teşekkür ederim”

Cosa yazılım güncellemesi son sürüm çok kötü olmuş kullanıcı olarak diğer sürüm güzeldi son sürüm alakasız yavaş alev işareti gitmiş 3 çizgi gelmiş turbo mod gelmiş 5 dakika 15 dakika 20 dakika çalıştırma varken direk. 15 dakika 30 dakika 45 dakika yapılmış çalışma grafiği yok, çok kötü kopmalarda bildirim yok vs kötü olmuş lütfen eski sürümü geri getirin ki müşteri memnuniyetini kaybetmeyin.

03 Nisan 2023 09:29 (Şikayetten 14 saat sonra)
15 Nisan 2023 19:26

Şikayetimin sonucu hala çözülemedi güncellemeden sonra berrbat oldu arkadaşlarıma çevremdeki sevdiklarimede aldırmıştım insana keşke dedirttiniz yani 1 haftada çözülecek dediniz aynı tas aynı hamam

17 Nisan 2023 09:09
17 Nisan 2023 12:11

5dk çalış modu vardı direk 15 e çıkartılmış kopmalarda bilgi geliyordu yok bence engel 5 dakika modu en çok kullandığım özellikti 15 dakika da evin ısısı bayağı etkiliyor yani bu güncellemeyi daha iyi yapmak var iken neden bozuyorsunuz alev simgesini geçtim 5,10,15 dakika modu gitmiş ve çalışma grafiği de kötü düzelteceğiz denildi aynı devam ediyor açılırken bile yavaş siz bilirsiniz önceki uygulama ile kıyaslayıp neleri eksilttiğinize bakmanızı tavsiye ederim :)

17 Nisan 2023 12:33
01 Haziran 2023 23:42

3 ay önce yazılım daki sorunları gidermek için çalışıyoruz dedidiniz ama bakıyorum yine aynı cosa yı eş dost a tavsiye ediyordum ve alan kişiler önceden memnundu şimdi sayenizde cosa tam bir berbat oldu dakika çalışmaları ve açılır iken bekleme cosa destek ekibi vardı falan yan size diyecek bir şey bulamıyorum

15 Şubat 2024 12:10
15 Şubat 2024 12:36