21 Haziran 2024 11:46

Corendon airlines kendilerinden Mayıs 2024 te aldığımız 20.06.2024 nürnberg-İzmir uçak bilet saatini 22:50 den 05:15 e değiştirdi, uçuşumuzun sadece saatinin değiştirildiğine dair bilgi verdi. Uçuş gününden bir gün önce uçuşumuzun yaklaştığına ve online check-in in açıldığına dair mail geldi. Online check-in yapabilmemiz için kendi sitelerinin check-in linkini gönderdiler. Gerek gönderdikleri linkten gerekse kendi uygulamalarından verdikleri PNR kodla 12 saat boyunca aralıklarla yapmaya çalıştığımız online check-in hata verdi. Sitede rezervasyon bulunamadı uyarısı, uygulamada check-in henüz başlamadı uyarısı verdi. Müşteri hizmetlerini aradık, bir şey yapamayacaklarını söylediler. Havaalanında check-in yapın, gerekirse check-in ücretini sonrasında iade isteyin dediler. Corendon uygulamasından online talep oluşturduk. 6 saat önce havaalanına gidip corendon sırasına girerek bilgi almaya çalıştık. Uçuşumuzun Sunexpress'e aktarıldığını öğrendik. O ana kadar bize uçuşumuzun aktarıldığına dair tek bir bilgilendirme yapılmadı. Sunexpress sisteminden online check-in yapmaya çalıştık ancak corendon un verdiği PNR koduyla tabii ki oradan da yapamadık. En nihayetinde uçuşa 2 saat kala Sunexpress ten parayla check-in yapmak zorunda kaldık. Corendon yazdığımız talebe sizin uçuşunuz Sunexpress'e aktarılmış, işlemlerinizi oradan yapmanız gerekirdi gibi bir yanıt geldi?! Bize tek bir uçuş aktarılma bilgisi vermeyen, check-in yapın maili ve kendi site linkini içeren mail gönderen, kendi çabalarımızla Sunexpress e aktarıldığını öğrendiğimiz uçuşta yine Sunexpress'ten yapmaya çalıştığımız check-in işlemini yapmamız için gerekli bilgileri göndermeyen firma bir de uçuşumuzun gerçekleştiğini belirten yanıt gönderiyor. Sunexpress'e ödediğimiz online check-in masrafının Corendon firması tarafından kartıma iade edilmesini talep ediyorum.

21 Haziran 2024 12:32 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Merhaba, size güncel bilgileri içeren bir e-posta gönderdik. En yakın zamanda sizinle yeniden iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla

11 Temmuz 2024 16:54

Merhabalar, sistemimize istinaden talebinizin başarıyla tamamlandığını bildirmekten memnuniyet duyarız. Sizlere dekontunı içeren bir e-posta gönderdik. Size ve ailenize en iyi dileklerimizle!

Idil sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 15:01

14 Ağustos 2024 01:35