Halil sonuçtan hiç memnun değil

Corendon Airlines Uçuş Planlarınızı Birazda Müşterilerinizi Düşünürseniz Daha Güvenli.

10 Temmuz 2024 21:59

Merhabalar ben halil. Ben üç kişi olarak Münih İzmir'e 2023 kasim ayında bilet aldım gidiş dönüş olarak... Ve benim biletimi 2024 nisan ayında uçuşun iptal olduğunu belirten mesaj aldım. Ben Münih hava alanında o tarihlerde arabamın park platz sini erken rezervasyon yaptım. Maalesef paramı geri vermediler. Ve bana corendon ailesi başka bir yerden uçuş önerdiler. Ve nürnberg İzmir arası benim ve esimin tatil zamanlarında değil 4 gün oynamalı tekrar yerimizi onayladılar. [ iş yeri problemleri cabası] ve taki bugüne kadar yine uçuşumun dönüşümün iptal olduğu haberi geldi. Ve ben bu sefer de Türkiye'den otel rezervasyonumu yaptım. Ve bana benim istediğim aynı tarihlerde uçuş göstermediler... Ve ben uçuşumu iptal etmek zorunda kaldım. Ve Sunexpress'ten bir yıl öncesi daha ucuz bilet alabilecekken simdi daha fazla para ödeyerek bilet almak zorunda kaldım. Ben buradan seslenmek istediğim konu şu biz bu firmalara güvenip çalışan olarak planlarımızı yapabiliyoruz. Siz niye bu ciddiyete uyup saygı göstermiyorsunuz. Saygılarımla

23 Ağustos 2024 04:30

Merhaba corendon ailesi. Maalesef her uçuş deneyimim bir fiyasko ile sonuçlanıyor. Yazdıklarımın bir faydası yok maalesef siz yine gerekli ilgilenen arkadaşlara yönlendireceksiniz ama netice yine aynı çözüm yok. Münih den uçacağım bilet iptal edildi nürnberg alindi yine iptal edildi yine nürnberg başka tarihe alindi. Arabama kiraladığım firmada param yandı. Münih havaalanında park ayırt TİM o param gitti. Paramı geri istemiyorum bugün yaşadığım en kötü yolculuğumdu 25 yildan beri. 58 numaralı gişelerde çalışan çalışanını ve yanında ismini vermek istemeyen bayan görevli bana yaşatmadıkları zorluk kalmadı. Yüklerimi yarısı neredeyse çöpe gitti inatlaşma yüzünden. 58 numaralı gişedeki bagaj kontrolü yapan takıntılı çalışanınız. Her yerde bagaj kontrolü yaptırdı. Size o çöpe attırdığınız yiyecekler yüzünden hakkımı helal etmiyorum. Bunları o 58 numaralı gişede çalışan laubali tavırları insanlara yaklaşmayı bilmeyen ve yanındaki bayanın da aynı şekilde davrandığı kisinin gerekli uyarı alması için yaziyorum..corendon uçağında 96 yolcu vardı sebebini simdi anlıyorum sizi biraz daha ciddiyete çağırıyorum İnşallah bu çağrımı yüksek yerlerde bulunan yöneticilere gidiyordum saygılarımla.

11 Temmuz 2024 08:48 (Şikayetten 10 saat sonra)
Halil
Halil
11 Temmuz 2024 10:22

Tabii ki olabilir fakat bir bilet üzerinde iki ayda bir iptali hiç normal değil... Siz bir de mağdur olan yolcunuzun yerine kendinizi koyun çalıştığımız yerlerle birgünlük izin için düşduğumüz durumların problemleri anlatmama gerek yok.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 12:12
Corendon Airlines Uçuş İptali Ve Değişiklik Ücreti Problemi
Corendon Airlines Uçuş İptali Ve Değişiklik Ücreti Problemi

21 Haziran 2024 11:46

04 Temmuz 2024 11:21

29 Mayıs 2024 13:11
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 12:55