Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Coral Travel Sebepsiz Tur İptali

09 Şubat 2024 23:48

Coral Travel Bursa Nilüfer FSM bulvarında bulunan turizm acentasından bir tur satın aldık. (16 Ocak tarihinde) 2-6 Mart tarihlerinde 4 gece 5 gün olmak üzere Dubai seferiydi. (Air Arabia Havayolları ile) Ücretimizi erkenden ödedik, vize işlemleri için gerekli evrakları ulaştırdık. Hiçbir sorun olmayacağı söylendi ve tur tarihimizi beklemeye başladık. Turumuzun kesin kalkışlı olduğu bilgisi verildi bizde ona göre izinlerimizi ayarladık. Maddi manevi olarak yapılması gereken ne varsa bu tur için seferber ettik. Turumuzun kalkmasına 23 gün kala turu operasyonel sebeplerden tedarikçi kaynaklı iptal ettiklerini söylediler. Biz kesin kalkışlı olarak turu satın aldık, üstümüze düşen her şeyi yaptık ancak etik olmayan şekilde vaat edilen hizmet yerine getirilmedi. Bu süreçte acente satış sorumlusu S**** hanımla irtibatta kaldık ancak bize bir sebep sunamayacağını turu bir sonraki tura aktarabileceğini söyledi veya ücret iadesi yapabileceğini belirtti. Biz sunduğu tarihlerde müsaitlik durumunda olamadığımız için ücret iadesini zararına kabul etmek zorunda kaldık. Çalıştığımız kurumlarda tur tarihine göre izin yazdırdığımız için ciddi mağduriyet yaşadık. Manevi olarak beklentilerimizin karşılanmaması da bizi psikolojik olarak ciddi olumsuz etkiledi, hayal kırıklığına uğrattı. Tarafımıza bu konuyla ilgili dönüş yapılmasını bekliyoruz.

10 Şubat 2024 09:29 (Şikayetten 9 saat sonra)

Saadet sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 13:49
Tatil Yıldızı Para İadesi Yapmıyor
Tatil Yıldızı Para İadesi Yapmıyor
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Dubai Turunda Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Eksik Ücret İadesi

Tarık
22 Eylül 2025 03:41

13 Mart 2024 11:44
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 20:18
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Ataköy A Plus Vize İşlemimizi Hatalı Yaptı

24 Ağustos 2023 16:00