Coral Firması İle Hayal Kırıklığı Yaratan Paris Turu Deneyimi

22 Kasım 2024 15:42

Coral Firmasından 13-16 Kasım tarihli Paris İkonları turu satın aldım. Satın aldığım tur 4 yıldızlı seçenek olmasına karşın şehir merkezinden çok uzakta, metro ile şehir merkezine 11 durak uzaklıktaydı. Otel bilgisi olarak merkeze yakın olması tercihi ile 4 yıldızlı seçenek seçmemize karşın otel konum olarak çok kötüydü. Metro durağına da yaklaşık 15 dakika yürüme mesafesindeydi. Otel tam bir hayal kırıklığıydı. Tur rehberimiz havalimanından bizi karşıladıktan sonra otobüste kısa bir bilgi aktarımından sonra şehir vergisi adı altında bizlerden kişi başı 50 Euro topladı. (6 yaş altı çocuklardan alınmadı, benim oğlum 9 yaşında olduğundan ondan da alındı.) Turun başında 100 Euro ödedik. Şehir vergisi otel konaklamasının belirli bir oranı olarak alındığını biliyordum. Ancak alınan tutar fahiş olarak alınmıştır. Otelin kendi sayfasında şehir vergisi olarak 1.300 civarı bir rakam olduğunu gördüm. Dolayısıyla alınan tutar haksız olarak fazla alınmıştır. Alınan tutarın tarafıma iadesini talep ediyorum. Ayrıca tur firmasından hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim. İlk gün kısa bir şehir turundan sonra merkezde çok kısa bir serbest zaman yaptıktan sonra otobüsün fazla bekletilmemesi gerekir şeklindeki beyanlarla bizi erken saatte otele bıraktı. Otel merkezden çok uzak olduğundan ilk gün hiçbir şey yapamadık. Son gün de havalimanına 15 dakika uzaklıkta olmamamıza karşın bizi erkenden havalimanına bıraktı. Son gün de hiçbir şey yapamadık. Rehber otobüste ekstra turları anlatmaktan ve şehir vergisi adı altında para toplamaktan etraf hakkında bilgi veremedi. Aynı turun Ocak ayında Dubai turunu satın almak için ön ödeme yapmıştım. Ancak bu yaşadığımız kötü deneyimden sonra bu tura gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım.

22 Kasım 2024 15:52 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Coral Travel Yurt Dışı Turu Deneyimi

25 Ağustos 2023 16:22
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 10:50
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 10:05

Coral Travel Benelüx Tur Şikayet

06 Kasım 2023 12:44
Gülüşan sonuçtan hiç memnun değil

Coral Travel Benelüx Turu Şikayeti

Gülüşan